«Σφάζονται» τέσσερις πόλεις της Δανίας για την Eurovision!

Της... διοργάνωσης γίνεται, 358 ημέρες πριν τον επόμενο διαγωνισμό

«Σφάζονται» τέσσερις πόλεις της Δανίας για την Eurovision!

Στης Eurovision την ποδιά «σφάζονται» πόλεις και χωριά! Αυτό ακριβώς συμβαίνει στη Δανία, μετά την ανακοίνωση των αρμοδίων ότι για την πόλη που θα φιλοξενήσει τον μουσικό διαγωνισμό του 2014 θα γίνει ανοικτή επιλογή!

Όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, η 59 Eurovision θα διεξαχθεί στις 13, 15 και 17 Μαΐου του 2014, οι διαδικασίες, όμως, έχουν ήδη ξεκινήσει κι ας μας χωρίζουν... 358 ημέρες μέχρι την έναρξή της!

Κοπεγχάγη, Χέρνινγκ, Άαλμποργκ και Φρεδερίτσια είναι, μέχρι στιγμής, οι πόλεις που διεκδικούν τον διαγωνισμό, με την πρώτη να θεωρείται φαβορί!

Σύμφωνα με δανικά δημοσιεύματα, αν η Eurovision γίνει στην Κοπεγχάγη (που έχει φιλοξενήσει τον διαγωνισμό το 1964 και το 2001), πιθανά στάδια είναι το ανοικτό «Parken Stadium», η» Forum Arena», και η Ballerup Arena».

Tην «Jysken Boxen Arena», τον χώρο όπου έγινε ο φετινός εθνικός τελικός της Δανίας για την Eurovision, προκρίνει στο μεταξύ το Χέρνινγκ, μια μικρή πόλη με περίπου 50.000 κατοίκους.

Στην «μάχη» της διεκδίκησης ρίχτηκε ανεπίσημα το «Gigantium Stadium» (που φιλοξένησε τον εθνικό τελικό το 2012) με τους αρμόδιους να ζητούν από την κρατική τηλεόραση της Δανίας περισσότερες πληροφορίες για τις απαιτήσεις της διοργάνωσης, ενώ ο δήμαρχος της Φρεδερίτσια ανακοίνωσε την υποψηφιότητα της πόλης του, με το χωρητικότητας 8.000 θέσεων συνεδριακό κέντρο «MesseC».

Το ποιά πόλη θα αναλάβει τελικά την διοργάνωση, θα το μάθουμε οσονούπω!

Δείτε το βίντεο και θυμηθείτε την εμφάνιση της Emmelie de Forest στον τελικό της φετινής Eurovision

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top