Ποιοί ψήφισαν και ποιοί «μαύρισαν» Ελλάδα στην Eurovision

Πώς βρεθήκαμε στην 6η θέση της τελικής κατάταξης;

Ποιοί ψήφισαν και ποιοί «μαύρισαν» Ελλάδα στην Eurovision

Δύο 12άρια, ένα εκ των οποίων μάλιστα ήταν πραγματική έκπληξη, απέσπασε η Ελλάδα στον τελικό της 58ης Eurovision, όπου κατέκτησε την 6η θέση!

Εκτός από το «παραδοσιακό» της Κύπρου, το «Alcohol Is Free» βαθμολογήθηκε με άριστα από το Σαν Μαρίνο, το οποίο, μάλιστα, «άνοιξε» την διαδικασία της απονομής βαθμών και μας έστειλε με την μία στην κορυφή.

Δύο ήταν και τα 10άρια μας, από την Αλβανία και την Ρωσία, ενώ 8 βαθμούς πήραμε από Ηνωμένο Βασίλειο, Αρμενία, Μαυροβούνιο και Ελβετία.

Με 7 βαθμολόγησαν Koza Mostra και Αγάθωνα οι Αυστρία, Ρουμανία, Ιταλία και Βουλγαρία, 6 έβαλαν Λευκορωσία, Γερμανία και Δανία, ενώ 5 «τσιμπήσαμε» από Νορβηγία και Κροατία.

Αζερμπαϊτζάν, Μάλτα και Π.Γ.Δ.Μ. μας έδωσαν 4άρι, 2 βαθμούς πήραμε από Ισραήλ και Βέλγιο και 1 μας πρόσφεραν Ολλανδία, Ουγγαρία, Φιλανδία και Λετονία.

Έκπληξη, πάντως, ήταν και το απόλυτο... μηδέν, που μας έβαλαν η Σερβία, η Μάλτα και η Γαλλία, οι οποίες άλλες χρονιές μας είχαν μέσα στην βαθμολογία τους!

Όπως έγραψε νωρίτερα το star.gr, η Ελλάδα πήγε πολύ καλά και στον ημιτελικό της, όπου τερμάτισε δεύτερη, με 121 βαθμούς.

Δες στο βίντεο την εμφάνιση της Ελλάδας στον τελικό της Eurovision

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top