Μίλαγαν στο Πρωινό mou για τα στήθη της Κορινθίου, μπροστά στην ηθοποιό

Έφεραν σε δύσκολη θέση τη γυναίκα, που δεν έβγαλε άχνα

Μίλαγαν στο Πρωινό mou για τα στήθη της Κορινθίου, μπροστά στην ηθοποιό

Τι το’ θελε η Κατ��ρίνα Καινούργιου να πει ότι το στήθος της Μαρίας Κορινθίου είναι πεσμένο; Το έμαθαν στο Πρωινό mou και είπαν να το κάνουν θέμα, μιας και η ηθοποιός είναι καλεσμένη αυτή την εβδομάδα στο πάνελ.

Για μια ακόμα φορά λοιπόν απέδειξαν ότι μπορούν πάρα πολύ εύκολα να φέρουν τον καλεσμένο τους σε δύσκολη θέση.

Επί πέντε λεπτά μιλούσαν ακατάπαυστα για το… «πεσμένο» στήθος της ηθοποιού κι εκείνη παρά λίγο να της πέσουν… τα μαλλιά από την αμηχανία.

«Δημιουργήθηκε ένα θέμα με το στήθος της Μαρίας Κορινθίου. Χθες δε φόρεσε σουτιέν και η Κατερίνα Καινούργιου τα βρήκε λίγο πεσμένα», είπε η Σάσα Σταμάτη για να πασάρει το video και όταν αυτό ολοκληρώθηκε η δημοσιογράφος είπε:

«Σήμερα όμως δεν τα έβγαλε η κοπέλα, είδατε σεμνή. Παιδιά αντικειμενικά δεν είναι πεσμένα τα στήθη της Μαρίας. Πάντως καλύτερα πεσμένα και φυσικά, παρά silicon valley»!!!!

Κι εκεί την διέκοψε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος που κατάλαβε επιτέλους πόσο αγενές ήταν να μιλά για τα στήθη της γυναίκας με εκείνη δίπλα της.

«Βρε Σάσα είναι η κοπέλα εδώ, μπορεί να θέλει να πει κάτι», της είπε και μετά από αυτό ο Γιώργος Λιάγκας της την είπε άγρια.

«Αυτό το πράγμα τώρα που έχουμε εδώ τη Μαρία και κάθεσαι και μιλάς τώρα εσύ… Εσύ σε ποιον απαντάς;» τη ρώτησε ο παρουσιαστής και η Σάσα πήγε να το μαζέψει λέγοντας ότι και τα δικά της είναι… πεσμένα.

«Δεν είπε για σένα κανείς τίποτα, δηλαδή έλεος. Είναι εδώ η Μαρία, είπαν κάτι, άμα θέλει θα πει, άμα θέλει δε θα απαντήσει. Δικηγόρο σε προσέλαβε η Μαρία;», της είπε.

Μάταια προσπαθούσε να ψελλίσει δύο κουβέντες η Μαρία Κορινθίου.

«Είναι αμήχανο… Δεν με νοιάζει… τι να πω τώρα; Είναι πολύ αμήχανο όλο αυτό», είπε και ο Γιώργος Λιάγκας συνέχιζε τον καυγά με την Σταμάτη.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top