Μπεκατώρου: Τι λέει για την αγωγή του Χαριτάτου στη Μπαρμπαρίγου;

Τρισευτυχισμένη με τον ρόλο της παρουσιάστριας στο show

Μπεκατώρου: Τι λέει για την αγωγή του Χαριτάτου στη Μπαρμπαρίγου;

​Τρισευτυχισμένη δηλώνει η Μαρία Μπεκατώρου με την παρουσίαση που έχει αναλάβει στο νέο show του ΑΝΤ1 λέγοντας πως «είμαι πολύ χαρούμενη για τις καλές κριτικές..Ο άντρας μου είναι πολύ ενθουσιασμένος. Η μαμά έχει τρελαθεί. Μου λέει πως την παίρνουν για συγχαρητήρια και λέει ούτε στον γάμο σου παιδί μου δεν είχα τόσα συγχαρητήρια».

Η παρουσιάστρια μίλησε και για την κόντρα μεταξύ Καπουτζίδη Μουτσινά-Ηλιάκη μετά τη βόμβα-δήλωσή του «δε θα συνεργαζόμουν με Μουτσινά- Ηλιάκη». «Δεν θεωρώ ότι είναι κάτι παρεξηγήσιμο. Καλλιτεχνικά το είπε. Τη Μαρία Ηλιάκη δεν την πείραξε, ούτε που το έχουμε συζητήσει» δήλωσε η Μπεκατώρου.

Ακόμα, αναφέρθηκε και στην αγωγή του Χαριτάτου στη Μπαρμπαρίγου λέγοντας «περνάμε τόσο δύσκολα σαν χώρα.. Έχουμε τόσα προβλήματα που είναι πολύ μικρό αυτό για να ασχοληθούμε. Δε νομίζω πως υπήρχε λόγος. Το 1 εκατομμύριο είναι πολλά λεφτά. Εγώ την έχω στην καρδιά μου την Αργυρώ».

Με χιούμορ αντιμετωπίζει και το ότι «περδικλώνεται» με τις τουαλέτες που φοράει. «δεν το έχω. Τα πατάω πολύ τα φορέματα. Δεν είμαι και το πρώτο μπόι. Τα κονταίνουμε αλλά όσο και να τα κοντύνουμε» υποστηρίζει.

Τέλος, χωρίς ενδοιασμό δήλωσε πως «φοράω ψεύτικες βλεφαρίδες, αλλά τα μάτια μου είναι αυτά που βλέπετε»

Η Μαρία δεν ακολουθεί συγκεκριμένη διατροφή, αφού τη μια τρώει τυρογαριδάκια και την άλλη τον αρακά που έχει φτιάξει με τα χεράκια της.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top