Με... παρεό και Σκορδαλιαγκαίους στα Άχλα η Μενεγάκη

Τι αποκάλυψε για τα φετινά της μπάνια και γιατί προσκάλεσε το ζευγάρι;

Με... παρεό και Σκορδαλιαγκαίους στα Άχλα η Μενεγάκη

Φίλη στάσου! Πριν αρχίσεις να σκέφτεσαι τι μαγιό θα φορέσεις φέτος, διάβασε την μόδα που θα λανσάρει η Ελένη Μενεγάκη: με... παρεό θα κάνει, λέει, τις βουτιές της στα Άχλα, όπου και προσκάλεσε δημοσίως τον Γιώργο Λιάγκα, την Φαίη Σκορδά και τον γιόκα τους!

Μεγάλο πρόβλημα έχει η παρουσιάστρια με τους παπαράτσι που «πολιορκούν» τον επίγειο παράδεισό της για ένα ενσταντανέ. Και αφού πλέον δοκίμασε το σύστημα «φουλάρι – μπούργκα» για να μην την βγάζουν φωτό, βρήκε και καλοκαιρινή version...

«Φέτος, θα πάρω 28 διαφορετικά παρεό, θα τα βάζω και θα κάνω μπάνιο με το παρεό», αποκάλυψε η Ελένη! Άραγε θα αλλάζει κάθε μέρα και τρεις φορές τον μήνα ΔΕΝ θα πηγαίνει θάλασσα ή θα έχει κάποιο πλύνε – βάλε;

Πριν αποκαλύψει το καλοκαιρινό της καμουφλάζ, σχολιάζοντας τη συνέντευξη της Κατερίνας Ζαρίφη στο «Πρωινό Mou», η παρουσιάστρια προσκάλεσε δημόσια τον πρώην συμμαθη��ή της στην «φωλίτσα» που έχει με τον Ματέο της στην Άνδρο.

«Τι ρωτάς την Ζαρίφη για τα Άχλα; Πάρε τη Φαίη, το μωρό και έλα να δεις μόνος σου από κοντά», είπε απευθυνόμενη στον Γιώργο Λιάγκα!

Αμ τι το έχει το «πράσινο» ξενοδοχείο ο Μαθιός;
Χίλιοι καλοί χωράνε και... οι Σκορδαλιαγκαίοι λες να πάνε;

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top