Ελένη Μενεγάκη: «Ο Ματέο μου άλλαξε λάστιχο και με συνεπήρε. Ενθουσιάστηκα!»

Το hot υπονοούμενο της Ελένης για το τι επακολούθησε μετά το λάστιχο!

Ελένη Μενεγάκη: «Ο Ματέο μου άλλαξε λάστιχο και με συνεπήρε. Ενθουσιάστηκα!»

Την εμπειρία που είχε με τον Ματέο όταν τους έσκασε λάστιχο, αποκάλυψε η Ελένη Μενεγάκη!

Πρόκειται για την πρώτη φορά που η παρουσιάστρια μιλά έστω και έμμεσα για το σύντροφο της, περιγράφοντας μια προσωπική τους στιγμή.

Με αφορμή λοιπόν έρευνα για τα πράγματα που πρέπει να μάθουν οι άνδρες πριν παντρευτούν, (ένα απ΄αυτά είναι να ξέρει να αλλάζει λάστιχο), η Ελένη άρχισε να περιγράφει και να λέει:

«Μου έτυχε σε μεγάλη ηλικία αυτό, προσφάτως και γέλασα πάρα πολύ που μου έτυχε αυτό σε αυτή την ηλικία, και έπρεπε να το αντιμετωπίσω».

Όπως λέει, «ήμασταν (με τον Ματέο) μαζί σε ένα μέρος και πρέπει να αλλάξουμε λάστιχο. Νόμιζα ότι το λάστιχο το παίρνεις και φεύγεις. Δεν μου είχε τύχει ποτέ να μου σκάσει λάστιχο. Νόμιζα ότι απλά το ακούς, ότι δεν συμβαίνει».

Ο καλός της που λέτε, σύμφωνα με την Ελένη, «πάλεψε να το αλλάξει και τον εκτίμησα! Ενθουσιάστηκα! Έλεγα μπράβο, χειροκροτούσα. Δεν το περίμενα ομολογώ. Με συνεπήρε η αλλαγή του λάστιχου. Αναρωτήθηκα είπα, “πως θα το σηκώσουμε το αμάξι; Θα έρθει γερανός να μας το σηκώσει”; Δεν ήξερα καν πως υπάρχει γρύλος στο αμάξι!»

Στο τέλος δε, άφησε και ένα πολύ hot υπονοούμενο για το τι επακολούθησε μετά την αλλαγή στο λάστιχο, η οποία να το ξαναπούμε… συνεπήρε την Ελένη!

«Έχω να σας πω κι άλλα πράγματα, αλλά δεν είναι η ώρα!»

ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top