Γ. Αρναούτογλου – Κ. Κόκλα: Γάμος τον Αύγουστο, μωρό τον Νοέμβριο

Σε πελάγη ευτυχίας περιμένοντας τον πελαργό

Γ. Αρναούτογλου – Κ. Κόκλα: Γάμος τον Αύγουστο, μωρό τον Νοέμβριο

Πιο ευτυχισμένος από ποτέ δηλώνει ο Γρηγόρης Αρναούτογλου που μαζί με την αγαπημένη του Κατερίνα Κόκλα σε επτά μήνες θα κρατάνε στην αγκαλιά τους το πρώτο τους παιδάκι.

Ο έρωτάς τους ήταν κεραυνοβόλος, και εξίσου αναπάντεχη ήταν και η επίσκεψη του… πελαργού, που όμως το��ς γέμισε με μεγάλη χαρά.

arni1.jpg

Όπως αποκαλύπτουν άνθρωποι από το περιβάλλον του Γρηγόρη, περιμένει με ανυπομονησία να κρατήσει στην αγκαλιά του το πρώτο του παιδί.

Η αλήθεια βέβαια είναι ότι ο παρουσιαστής ενοχλήθηκε που η είδηση της εγκυμοσύνης της καλής του έγινε γνωστή τόσο νωρίς, παρ’ όλ’ αυτά έχει ξεκαθαρίσει σε όλους ότι δεν πρόκειται να μιλήσει ακόμα γι’ αυτό.

arni2.jpg
«Για ένα τόσο προσωπικό ζήτημα, επιτρέψτε μου να αποφασίσω εγώ πότε θα είναι η κατάλληλη στιγμή να το συζητήσω», έχει δηλώσει ο Γρηγόρης.

arni3.jpg
Όσο για το γάμο; Δημοσιεύματα θέλουν το ζευγάρι να κάνει έναν πολιτικό γάμο τον Αύγουστο και ο θρησκευτικός να γίνει μαζί με τη βάφτιση του παιδιού τους το επόμενο καλοκαίρι.

arni4.jpg
Μέχρι πάντως να καταφτάσει ο πελαργός, το ζευγάρι συνεχίζει να περνάει όμορφα απολαμβάνοντας χαλαρές βόλτες.

Έτσι το περασμένο Σάββατο, ο φωτογραφικός φακός τους… «τσάκωσε» στην Κηφισιά να απολαμβάνουν το καφεδάκι τους μαζί με την Ζιζή Συμεωνίδου, τον Γιώργο Κατσαρό και τον Διονύση Φωτάκια.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top