Η Ελένη αποκάλυψε, πώς η Σπυροπούλου από μοντέλο στην εκπομπή της, κατέληξε παρουσιάστρια

Είπε να αποκαταστήσει την φήμη της Κωνσταντίνας-ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO

Η Ελένη αποκάλυψε, πώς η Σπυροπούλου από μοντέλο στην εκπομπή της, κατέληξε παρουσιάστρια

Τη φήμη της wannabe παρουσιάστριας Κωνσταντίνας Σπυροπούλου, είπε ν΄αποκαταστήσει η Ελένη Μενεγάκη, που βρήκε την ευκαιρία να εξηγήσει πως η νεαρή ξανθιά παρουσιάστρια, από μοντέλο στην εκπομπή της, κατέληξε να συμμετέχει στο «Μες την Καλή Χαρά».

Η Ελένη που λέτε, έκρινε σκόπιμο να ενημερώσει το κοινό, πως η Κωνσταντίνα δεν «έσκασε» από το πουθενά στο «Μες την Καλή Χαρά», αλλά είχε ξεκινήσει να κάνει εμφανίσεις στην TV, εδώ και τρία χρόνια.

Η αρχή, έγινε με τη δική της εκπομπή, λέγοντας:

«Να πούμε λίγο για το περιβόητο παρασκήνιο του πώς βρέθηκες στον Alpha. Τουλάχιστον εγώ ξέρω το δικό σου ξεκίνημα εδώ: Ψάχναμε να βρούμε πρόσωπα για τη στήλη του μακιγιάζ -οι συνεργάτες μου το ξέρουν, οι τηλεθεατές μπορεί να μην το ξέρουν-, ότι το πρόσωπο που μακιγιάρεται σε αυτή τη στήλη είναι πάντα δικιά μου επιλογή. Και το προηγούμενο κορίτσι, που ήταν πριν από εσένα, το είχαμε αρκετό καιρό. Και δεν θα είχε σταματήσει αυτή η συνεργασία αν δεν είχε φύγει από τη ζωή. Και εκείνη ήταν δική μου επιλογή. Έτσι έγινε και με εσένα. Και, από ό,τι φάνηκε, σου φέραμε γούρι».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top