Συγκλονιστικές εξελίξεις: Ο «Σουλεϊμάν» ζητά να στραγγαλίσουν τον Ιμπραήμ

Διαβάστε τι θα συμβεί στα επόμενα επεισόδια

Συγκλονιστικές εξελίξεις: Ο «Σουλεϊμάν» ζητά να στραγγαλίσουν τον Ιμπραήμ

​Συγκλονιστικές είναι οι εξελίξεις στον «Σουλεϊμάν» και αυτή την εβδομάδα.

Αρχίζουν οι συνωμοσίες. Ο Ιμπραήμ συναντά τον Μουσταφά στην Προύσα την ίδια ώρα που ο Σουλεϊμάν νόμιζε πως ήταν στην Αδριανούπολη. Τότε δίνει εντολή να τον φέρουν πίσω και και με έντονο ύφος λέει ότι ο Μουσταφά είναι δικός του γιος , είναι πρίγκιπας και δεν είναι μικρό παιδί.

Μετά από αυτή τη συζήτηση ο Σουλεϊμάν δεν ένιωθε καλά και βγήκε στη βεράντα να πάρει λίγο αέρα. Χάνει όμως τις αισθήσεις του και λιποθυμάει.

Ο γιατρός που τον εξετάζει λέει ότι εισέπνευσε δηλητήριο και η Χουρέμ προσεύχεται να γίνει καλά.. Όταν συνέρχεται της δηλώνει ότι θα το πληρώσει ακριβά όποιος το έκανε.
Η Χουρέμ συναντά τον Ιμπραήμ και τον κατηγορεί ότι δηλητηρίασε τον Σουλεϊμάν για να ανεβάσει στον θρόνο τον Μουσταφά.

Ο Σουλεϊμάν λέει στη Χουρέμ ότι δε θα βρουν ποτέ αυτόν που τον δηλητηρίασε. Τότε μπαίνει στο δωμάτιο ο Ιμπραήμ με σκισμένα ρούχα λέγοντάς του ότι του επιτέθηκαν για να τον σκοτώσουν και ότι αυτοί που του επιτέθηκαν μάλλον είναι οι ίδιοι που θέλησαν να δηλητηριάσουν εκείνον.

Ο Σουλεϊμάν με τους γιούς του φτάνει στο τζαμί και οι πολίτες τους επευφημούν. Μέσα από το πλήθος όμως ακούγονται φωνές κατά του Ιμπραήμ που λένε πως «πουλήθηκε» στους Γάλλους , ότι φοράει κρυφά σταυρό και ότι αγαπά είναι ευρωπαϊκό. Ο Ιμπραήμ μπαίνει στο τζαμί , αλλά του φωνάζουν πως δεν είναι μουσουλμάνος. Εξοργισμένος επιτίθεται σε έναν πολίτη και δίνει εντολή να τον συλλάβουν και να τον εκτελέσουν. Το πλήθος φτάνει στο παλάτι και ζητά την απελευθέρωση του κρατουμένου.

….Έπειτα από μέρες κι ενώ τα πνεύματα δεν έχουν ηρεμήσει, ο Ιμπραήμ ζητά να πάνε στη Μάνισα να θυμηθούν τα παλιά. Σουλεϊμάν και Ιμπραήμ βρίσκονται για δείπνο και όταν κοιμάται στο παλάτι ο Ιμπραήμ, ο Σουλεϊμάν ζητά να τον στραγγαλίσουν…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top