Το STAR στηρίζει την καινοτομία

Στο πλευρό των νέων που θέλουν να δημιουργήσουν

Μια ημερίδα με σκοπό να εμπνεύσει τους νέους να χτίσουν ένα καλύτερο αύριο μέσα από τις καινοτομίες των ιδεών τους πραγματοποιήθηκε στην Αθήνα με τη συμμετοχή ανθρώπων που διακρίνονται στο χώρο τους.

«Είναι συγκλονιστικό να βρίσκεται ανάμεσα σε ανθρώπο��ς που είναι το αύριο της χώρας και καταδεικνύουν ότι υπάρχει και μια άλλη Ελλάδα, η Ελλάδα της δημιουργίας, η Ελλάδα που διψά για γνώση, η Ελλάδα που μπορεί να κάνει τη διάκριση», δήλωσε ο Φώτης Βασιλείου, Managing Director White Space.

To STAR ήταν εκεί, καθώς στηρίζει την καινοτομία, ως βασική επιχειρηματική φιλοσοφία για τους ανθρώπους της νέας εποχής.

«Οι ιδέες που χρειάζονται σήμερα είναι ιδέες νεανικές. Είναι ιδέες όμως που απαιτούν δύναμη και που απαιτούν μεγάλη δόση αυτοκριτικής», είπε ο Γενικός Διευθυντής Ειδήσεων και Ενημέρωσης του STAR Channel.

Πολλοί νέοι, ανάμεσά τους φοιτητές του Οικονομικού Πανεπιστημίου, παρακολούθησαν την ημερίδα και πήραν θάρρος για να κυνηγήσουν το όνειρό τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top