Στο “Μες Στην Καλή Χαρά” αναγκάζονται να μιλούν στη Σπυροπούλου

Ξέσπασε και... «μαχαίρωσε» η σεφ που αποχώρησε

Στο “Μες Στην Καλή Χαρά” αναγκάζονται να μιλούν στη Σπυροπούλου

Με τα κρεμμυδάκια έκανε η μάγειρας του «Μες Στην Καλή Χαρά», Ιωάννα Τσολομίτη, που πλέον αποτελεί παρελθόν, την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: εξηγώντας τ�� ακριβώς συνέβη, «φωτογράφησε» ως υπεύθυνη την ξανθιά wannabe Γερμανού και, μεταξύ άλλων, αποκάλυψε πως οι συνεργάτες της εκπομπής... αναγκάζονται να της μιλάνε!

Περίπου ένα μήνα μετά την απομάκρυνση του σκηνοθέτη και της αρχισυντάκτριας της εκπομπής, γεγονός για το οποίο πολλοί κατηγόρησαν το ξανθό μοντέλο, ήρθε η ώρα να φύγει και η μάγειρας, κάτι το οποίο -καλέ τι σύμπτωση- πάλι στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου χρεώνουν.

«Έφυγα γιατί ήθελα να φύγω εδώ και καιρό. Καθόμουν για την Ναταλία και την αρχισυντάκτρια Μαίρη Κούσουλα και επειδή ήμουν πέντε χρόνια στον χώρο αυτό», είπε η Ιωάννα Τσολομίτη στην εκπομπή «Μεσημεριανή Μελέτη», τονίζοντας πως δεν έχει κανένα παράπονο από κανέναν, ενώ η Ναταλία της έστειλε sms που έγραφε «από την καρδιά μου δεν θα σε βγάλει κανένας».

Παράπονο δεν έχει η βραβευμένη σεφ, μαχαίρια, όμως, έχει και τα πέταξε ευθέως στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: «η Κωνσταντίνα διακόπτει τους πάντες. Όταν καταλάβεις ποιόν άνθρωπο έχεις δίπλα σου, τον χειρίζεσαι σαν αυτό που είναι. Αν έχεις έναν βλάκα, τον χειρίζεσαι σαν βλάκα. Αν έχεις έναν έξυπνο άνθρωπο, κρατάς μια στάση. Αν έχεις έναν χαζό ή ανώριμο, σιωπάς»! Ω ρε μάνα καμπάνες που βαράνε...!!!

«Την Κωνσταντίνα δεν την ξέρω και η επαγγελματική μου επαφή ήταν αυτό που βλέπατε, τίποτα περισσότερο. Δεν ξέρω αν φταίει εκείνη που έφυγα», συνέχισε η κα. Τσολομίτη, συμπληρώνοντας πως η ίδια είχε ζητήσει να φύγει και η παραγωγή της είπε το “οκ” την Πέμπτη.

Για το φινάλε, πάντως, η σεφ είχε το... κερασάκι στην τούρτα: «η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου έχει δώσει δικαιώματα. Καλά να της κάνουν! Ένα κοριτσάκι που ήρθε, προκαλούσε συνέχεια και τα έβαζε με ανθρώπους που δεν θα ‘πρεπε να τα βάλει. Το ότι δεν της μιλάνε εκεί μέσα δεν σημαίνει ότι είναι όλα καλά, αναγκάζονται».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top