Σταματίνα Τσιμτσιλή: Δυο μήνες πριν γεννήσει λέει: «Με το Θέμη είμαστε ακόμα “στα κόκκινα”!»

«Είναι άδικο να με συγκρίνουν με το Γιώργο και ��η Φαίη»

Σταματίνα Τσιμτσιλή: Δυο μήνες πριν γεννήσει λέει: «Με το Θέμη είμαστε ακόμα “στα κόκκινα”!»

Για το μωρό που περιμένει, τον σύζυγο της Θέμη Σοφό, αλλά και για τη σύγκριση με τον Γιώργο Λιάγκα και τη Φαίη Σκορδά μίλησε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, δυο μήνες πριν φέρει στον κόσμο το πρώτο της παιδί.

Η παρουσιάστρια, δεν έκρυψε το άγχος της για το τι θα γίνει αφότου γεννήσει και μετά, και συγκεκριμένα, για το «πως θα τα καταφέρω στο σπίτι με το μωρό».

Προς το παρόν πάντως, απολαμβάνει τα χάδια της οικογένειας και του συντρόφου της, αφού όπως λέει «όλοι με φροντίζουν και με προσέχουν λίγο παραπάνω από το φυσιολογικό. Αισθάνομαι ότι έχω γίνει και πάλι μωρό!»

stam1.jpg
Στη συνέχεια, μιλά με τα καλύτερα λόγια για το σύζυγο της, λέγοντας πως «με κάνει και αισθάνομαι όμορφα. Έχει έναν μαγικό τρόπο να με κάνει να αισθάνομαι ασφάλεια και σιγουριά, γι΄αυτό και δεν είμαι μαζί του ούτε ζηλιάρα, ούτε κτητική, ούτε εκρηκτική στη συμπεριφορά μου. Για μένα ο Θέμης είναι το άλλο μου μισό, και με έχει ηρεμήσει πολύ ως άνθρωπο».

Όσο για τη σύγκριση με τους «απέναντι»;

Λέει: «Θεωρώ άδικο το να με συγκρίνουν με το Γιώργο και τη Φαίη. Είμαστε δυο εντελώς διαφορετικές εκπομπές. Το γεγονός ότι στεκόμαστε απέναντι τους με διψήφια νούμερα, για μένα είναι υπεραρκετό».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top