Γιώργος Παπαδάκης: «Δεν είναι η ώρα μου να φύγω! Μετά θα είμαι άνεργος!»

Γιατί ζήτησε την… ανοχή των τηλεθεατών;

Ένα e-mail τηλεθεατή που κατηγορούσε τις διαφημίσεις, ήταν ικανό να κάνει τον Γιώργο Παπαδάκη να βγάλει ένα μονόλογο on air, περί διαφήμισης, ανεργίας, και θέσεων εργασίας, θέλοντας έτσι να… απολογηθεί στον κόσμο!

Αρχικά, ξεκαθάρισε σε όσους θα ήθελαν να τον «διώξουν», πως:

«Δεν είναι η ώρα μου να φύγω, γιατί μετά θα είμαι άνεργος! Δεν έχω φτάσει καν στο όριο της σύνταξης. Έχω πέντε χρόνια ακόμα!»

Στη συνέχεια, εξήγησε πως το ότι εκείνος έχει μια δουλειά, δεν ση��αίνει πως την έχει πάρει από κάποιον άλλον:

«Δεν σημαίνει πως αυτοί που δουλεύουν παίρνουν τη δουλειά από κάποιους άλλους. Σε αυτή εδώ τη δουλειά, έχουμε φτύσει αίμα για να το στήσουμε. Δουλεύουμε 18 ώρες την ημέρα. Για να έχουμε δουλειά, και να έχουμε και θέσεις εργασίας. Το θέμα, δεν είναι να φύγω εγώ, ή η Ντόρα και να έρθει κάποιος άλλος», εξηγώντας πως «είναι αρχή φασισμού αυτός ο κοινωνικός αυτοματισμός. Ευκαιρία για νέους ανθρώπους, δεν είναι να φύγουν κάποιοι και να έρθουν κάποιοι άλλοι. Είναι να υπάρχει δουλειά για όλους, και να δημιουργηθούν νέες θέσεις!»

Τέλος, σε όσους ενοχλούνται από τις διαφημίσεις, είπε ότι «έχουν πέσει πάρα πολύ, αλλά είναι το μοναδικό έσοδο σε ένα κανάλι. Και μένα μου σπάνε τα νεύρα, να πέφτουν κάθε τρεις και λίγο. Αλλά το ποσό των χρημάτων που εισπράττουν τα κανάλια, δεν είναι πια πολύ μεγάλο. Είναι μικρό. Όταν υπάρχουν διαφημίσεις, υπάρχουν θέσεις εργασίας. Όταν πέφτουν οι διαφημίσεις, άρα και τα έσοδα, έχουμε απολύσεις. Γι΄αυτό ζητάω την ανοχή σας. Οι διαφημίσεις, είναι η μοναδική πηγή εσόδων ενός καναλιού».

ΔΕΙΤΕ ΤΟ VIDEO.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top