Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης για τα τούρκικα: «αντί να πετάς τα σκουπίδια, τα προτιμάς»

«Τούρκος» με τον «Σουλεϊμάν» και την παρέα του ο ηθοποιός

Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης για τα τούρκικα: «αντί να πετάς τα σκουπίδια, τα προτιμάς»

«Έχουμε την τηλεόραση π��υ μας αξίζει», δήλωσε ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης και... άστραψε και βρόντηξε για τα τούρκικα σήριαλ, προσθέτοντας πως υπάρχει ακόμη ελπίδα με τον κόσμο να πηγαίνει στο θέατρο.

Ο γνωστός ηθοποιός δήλωσε πως η υπόθεση «τούρκικα» έχει να κάνει και με την ανταπόκριση που βρίσκουν: «πληρώνουμε τις επιλογές μας. Όταν οι τουρκικές σειρές πιάνουν 40αρια τηλεθέασης και η συγκλονιστική σειρά 'Downton Abbey' κάνει μονοψήφια νούμερα, σημαίνει ότι έχουμε την τηλεόραση που μας αξίζει και τους πολιτικούς που μας αξίζουν! Αφού αντί να πετάς τα “σκουπίδια” τα προτιμάς, πληρώνεις και το τίμημα. Όσο και να γκρινιάζεις το θέμα είναι να… ξυπνήσεις κάποια στιγμή, να μετρήσεις τα λάθη σου και να στραφείς στην ουσία και την ποιότητα».

Σχολιάζοντας το ενδιαφέρον του κόσμου για το «κλασσικό» θέατρο, ο Κωνσταντίνος τόνισε πως υπάρχει ελπίδα για την ποιότητα, αναφέροντας: «ένα από τα ζητούμενα με το θέατρο που κάνουμε είναι να στρέψουμε τον κόσμο σ’ αυτά... Ας είμαστε αισιόδοξοι. Μην σηκώσουμε τα χέρια ψηλά».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top