Προβληματίστηκε πουρνό πουρνό η showbiz… και "ελάλησε"!!!

Eκτός από την Κατερίνα Στικούδη….

Προβληματίστηκε πουρνό πουρνό η showbiz… και "ελάλησε"!!!

Προβληματισμούς πρωί πρωί είχε ο Γιώργος Λιάγκας και ο Γιώργος Τσαλίκης σχετικά με τις ραγδαίες εξελίξεις στην Κύπρο. Για τον λόγο αυτό έσπευσαν να τους εκφράσουν δημόσια μέσω της προσωπικής τους σελίδας στο Twitter!

liagas.jpg

Ο Γιώργος Λιάγκας αναφέρει στο πρώτο του tweet «Η Ευρώπη τελειώνει την Κύπρο που... τόλμησε να ψηφίσει "ΟΧΙ". Τι έχουν να πουν οι Ελληναράδες που πανηγύριζαν για την ... Ιστορική απόφαση;» και πρόσθεσε σε νέο tweet «Το θέμα είναι πότε θα ρθει η σειρά μας. Γιατί δε βλέπω να τη γλιτώνουμε...»

Ο παρουσιαστής όμως είπε να μην χαλάσει και την διάθεση του μιας και έχει πολύ καλό καιρό και σήμερα «Προς το παρόν... ας χαρούμε τον υπέροχο σημερινό καιρό. Καλή Κυριακή!» έγραψε.

tsa2.jpg
Ο Γιώργος Τσαλίκης πάλι, αφού έφυγε νωρίς… το πρωί από το Caramela που γίνεται πανικός ε��χε μια μελαγχολική διάθεση….

«Αν φαίνομαι μπερδεμένος, είναι επειδή σκέφτομαι..." Sam Goldwyn, 1879 - 1974, Αμερικανός κινηματογραφικός» έγραψε στο Twitter και έβαλε μια ασπόμαυρη φώτο του.
BGGS5MHCEAAjKfn.jpg-large

tsa.jpg

Στην συνέχεια θέλησε να εκφράσει και την άποψη του για το θέμα των ημερών την Κύπρο. «Ο Αναστασιάδης πάει στις Βρυξέλλες αύτη τη στιγμή που μιλάμε για να βρεθεί λύση .. Αυτό που περνάει η Κύπρος είναι εξοργιστικό... Κρίμα..»

BGGawPaCQAAoyo5.jpg-large

Η Κατερίνα Στικούδη πάλι είπε να μην το «κάψει» και αρκέστηκε στο να μας βάλει μια φώτο με το ωραιότατο και μοντέρνο τζιν της!

ΗΜΑΡΤΟΝ!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top