«Όμορφος Κόσμος» ξεκινά, αλλά late night show ονειρεύεται ο Αρναούτογλου

Τι λέει ο παρουσιαστής για την επικείμενη πρεμιέρα του

«Όμορφος Κόσμος» ξεκινά, αλλά late night show ονειρεύεται ο Αρναούτογλου

Με τον «Όμορφο Κόσμο» του επανέρχεται από το βράδυ της Πέμπτης στις οθόνες μας ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, που απαντά έμμεσα στους επικριτές του λέγοντας πως το ποια εκπομπή του ταιριάζει θα το κρίνει ο κόσμος!

Πρώτος καλεσμένος είναι ο Κώστας Βουτσάς, ενώ ο παρουσιαστή�� θα βρει στον δρόμο του, μεταξύ άλλων, τους Αγγελική Νικολούλη, Μιχάλη Ζαμπίδη, Παναγιώτη Λώλα (πρώτος στην περσινή Διεθνή Μαθηματική Ολυμπιάδα) και Δημήτρη Πιστιόλα (ο μεγαλύτερος συλλέκτης κινηματογραφικών μηχανών στον κόσμο).

«Φέτος είναι η συνέχεια της περσινής εκπομπής. Πέρυσι ήταν η αγωνία μου που, μετά από 10 χρόνια, θα ξανάβγαινα στους δρόμους. Φέτος είναι πιο ήρεμα τα πράγματα, αλλά πιο εντυπωσιακά τηλεοπτικά», λέει ο Γρηγόρης στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος», ενώ δεν κρύβει ότι θα ήθελε να παρουσιάσει ένα late night show, αλλά ακόμα δεν γνωρίζει τι θα γίνει με το δοκιμαστικό που έκανε με τον Γιώργο Λιάγκα.

Πολλοί ήταν εκείνοι που τον κατηγόρησαν ότι κάνει την ίδια εκπομπή εδώ και τόσα χρόνια και ο παρουσιαστής, μέσω της ίδιας εφημερίδας, απαντά: «δεν μπορώ να κρίνω ποια εκπομπή μου ταιριάζει περισσότερο, γιατί κάθε φορά δίνω τον καλύτερο εαυτό μου. Αυτό ας το κρίνει ο κόσμος».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top