Ρούλα Κορομηλά: «η διαδρομή μου είναι πάντα μοναχική»

Τι στερήθηκε για την καριέρα, τα προσωπικά της και... οι αντιγραφές

Ρούλα Κορομηλά: «η διαδρομή μου είναι πάντα μοναχική»

«Μπορώ να δηλώσω ερωτευμένη ακόμα και τώρα», λέει η Ρούλα Κορομηλά και τονίζει πως δεν πιστεύει στον απόλυτο έρωτα! Παράλληλα, μιλά για όσα της στέρησε η καριέρα της, τα επόμενα βήματά της στην τηλεόραση, αλλά και εκείνους που... την αντιγράφουν!

Η παρουσιάστρια, σε συνέντευξή της στο κυπριακό «Down Town», τονίζει πως «τίποτα δεν χαρίζεται χωρίς αντίτιμο. Η κάθε καριέρα, ακριβώς όπως και η κάθε σοβαρή κατάσταση, απαιτεί θυσίες. Και θυσία σημαίνει απώλεια. Μετά από απροσμέτρητες ώρες αφοσίωσης και συνέπειας σ αυτό το έργο, είναι μακρύς ο κατάλογος πραγμάτων ή καταστάσεων που αναλώθηκαν ή χάθηκαν σ αυτή τη διαδρομή, η οποία ομολογουμένως είναι πάντα μοναχική».

«Δεν θα είχα “κατακτήσει” τίποτα από αυτά που κατάφερα, αν δεν ήταν ο πρώτος και μεγάλος μου έρωτας η δουλειά μου! Οι άλλοι έρωτες, οι συνηθισμένοι, οι ανθρώπινοι, όπως συνηθίζουμε να λέμε, ήταν συνοδοιπόροι μου εκείνες τις συγκεκριμένες ευτυχισμένες στιγμές που συνυπήρξαμε. Μην ξεχνάς αυτοί οι έρωτες είναι στιγμές, ενώ ό άλλος, είναι για μια ζωή…», συνεχίζει η Ρούλα, προσθέτοντας πως δεν κατηγόρησε ποτέ τον εαυτό της, αλλά και ότι το επάγγελμα της παρουσιάστριας την επέλεξε!

Αναφερόμενη σε εκείνους που λένε ότι η τηλεόραση έχει τελειώσει για εκείνη, η παρουσιάστρια αποκαλύπτει πως τα επαγγελματικά της σχέδια είναι πολλά και πρωτότυπα και αφορούν την τηλεόραση, ωστόσο, δεν είναι ακόμα ανακοινώσιμα.

«Ειλικρινά, δεν μου λείπει η αγκαλιά! Είναι ζεστή, μεγάλη και ανοιχτή για μένα, όποτε την χρειάζομαι, απλά δεν την εκμεταλλεύομαι και προσέχω να μην την κουράζω», λέει η ίδια για τα προσωπικ�� της, ενώ τονίζει πως δεν πιστεύει στον απόλυτο έρωτα, αλλά και ότι ουδέποτε εκείνη υπήρξε ο άνδρας της ζωής της.

Τέλος, σε ερώτηση αν βλέπει δικά της χαρακτηριστικά σε κάποιο τηλεοπτικό πρόσωπο, η Ρούλα απαντά: «έχασα το μέτρημα! Αστειεύομαι… Κοίτα, μπορεί να υπάρχουν και κάποιοι που να με έχουν ξεπεράσει. Αυτό εσείς θα το κρίνετε…».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top