Αλλαγές ξανά στο Facebook: μάθε τα νέα «κόλπα» του!

Τι προστίθεται και τι θα πρέπει να συνηθίσουμε πλέον;

Ακόμα ένα ρεκτιφιέ αποφάσισε να κάνει το Facebook και ο Mark Zuckerberg παρουσίασε τις νέες αλλαγές του, οι κυριότερες εκ των οποίων αφορούν την εμφάνιση του News Feed!

Το νέο Facebook θα είναι ίδιο σε web, tablets και κινητά τηλέφωνα, ενώ πλέον θα έχει ένα μενού όμοιο με εκείνο του Google+.

Οι πρώτοι που θα έχουν πρόσβαση στο αλλαγμένο social media θα είναι όσοι χρησιμοποιούν το web και οι κάτοχοι iPhone και iPad, ενώ όσοι έχουν Android θα περιμένουν λιγουλάκι παραπάνω.

Πλέον, οι φωτογραφίες, τα κείμενα και τα βίντεο θα εμφανίζο��ται ακριβώς με τον ίδιο τρόπο σε όλους.

Επίσης, στο ήδη υπάρχον NewsFeed προστίθενται κι άλλα τέσσερα, τα all friends (μόνο το περιεχόμενο από φίλους), photos (μόνο φωτογραφίες φίλων και σελίδων), music (μόνο μουσική από φίλους και δραστηριότητα από καλλιτέχνες) και following (περιεχόμενο από τις σελίδες που έχεις κάνει like).

Με άλλα λόγια, ο χρήστης θα επιλέγει συγκεκριμένο feed προς προβολή, έτσι ώστε να βλέπει μόνο το περιεχόμενο που θέλει.

Τέλος, το chat θα μετακινηθεί στα αριστερά, μαζί με τις υπόλοιπες επιλογές που ήδη υπάρχουν, ενώ τα notifications παραμένουν στη δεξιά πάνω γωνία.

Δες στο βίντεο όλες τις αλλαγές στο Facebook!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top