Τρέμει η πανελίστρια που συνελήφθη για πορνεία, μην αποκαλυφθεί το όνομα της

Σε πολύ κακή ψυχολογική κατάσταση-Μάθετε νέες λεπτομέρειες

Σε αναμμένα κάρβουνα κάθεται η πανελίστρια, που συνελήφθη για πορνεία, στο Μπάνσκο της Βουλγαρίας.

Η ψηλή, όμορφη και με τέλειες αναλογίες πρώην εστεμμένη, τρέμει μην αποκαλυφθεί το όνομα της, και μην δει το φως της δημοσιότητας μέσω Internet και εφημερίδων, αφού κάτι τέτοιο θα έχει ως αποτέλεσμα να καταστραφεί η καριέρα της.

Σύμφωνα με τις νέες πληροφορίες που κυκλοφορούν, η πανελίστρια καλλονή, είχε πάει στο Μπάνσκο πριν μερικούς μήνες, και είχε δει πως είναι η μεγάλη ζωή, από την οποία «θαμπώθηκε», μιας και ένα από τα χαρακτηριστικά της, είναι η μεγαλομανία.

Με το που είδε λοιπόν τις «καλές» παρέες με τα «μεγάλα» πορτοφόλια, κατάλαβε ότι μπορεί να βρει το εύκολο χρήμα, μιας και είναι ΚΑΙ φιλοχρήματη.

Πλέον, η ίδια είναι σοκαρισμένη από την εξέλιξη της υπόθεσης και τη διαρροή της είδησης, μιας και δεν περίμενε να πάρει τέτοιες διαστάσεις το θέμα, αφού θεωρούσε πως αυτή η ιστορία είχε τελειώσει, όταν πλήρωσε την εγγύηση ώστε ν΄ αφεθεί ελεύθερη από τις αρχές της Βουλγαρίας.

Η πανελίστρια και πρώην μοντέλο, όλο αυτό το διάστημα που εξασκούσε την εν λόγω δραστηριότητα, λέγεται πως έβγαλε εκατομμύρια ευρώ, μιας και η δράση της είχε ξεκινήσει μήνες πριν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
Star.gr Application Κατεβάστε την εφαρμογή του star.gr, για να μπορείτε να διαβάζετε τα αγαπημένα σας άρθρα και εκτός δικτύου.
Back to Top