Γαρδέλης: Δε θα πάψουμε δα να είμαστε και Έλληνες εάν βλέπουμε τούρκικα σίριαλ

Ο αειθαλής ζεν πρεμιέ ηθοποιός το έριξε… στο τραγούδι!

Γαρδέλης: Δε θα πάψουμε δα να είμαστε και Έλληνες εάν βλέπουμε τούρκικα σίριαλ

Πρώτη ανάρτηση: 02/03/2013 23:22

Για τις διαφορές ανάμεσα στη θεατρική και τη μουσική ερμηνεία, αλλά και την επέλαση των τουρκικών σειρών στην τηλεόραση μίλησε ο Σταμάτης Γαρδέλης στο STAR.

«H σκηνή της μουσικής και αυτή του θεάτρου δεν έχουν και μεγάλες διαφορές, Στο θέατρο περιγράφεις συναισθηματικά την πορεία του ήρωα, του έργου, εδώ η συναισθηματική σου διαδρομή είναι μουσική. Δεν είναι μεγάλες οι διαφορές. Τα τραγούδια παίζονται και το θέατρο τραγουδιέται, με την καλή έννοια πάντα» τονίζει ο αειθαλής ζεν πρεμιέ ηθοποιός, ο οποίος εμφανίζεται με το συγκρότημά του σε μουσική σκηνή της Αθήνας σε ρόλο τραγουδιστή.

Ωστόσο, η μεγάλη του αγάπη παραμένει το θέατρο αφού όπως τ��νίζει και ο ίδιος, ως ηθοποιός που είναι εκεί εκφράζεται καλύτερα.

Όσον για την επέλαση των τουρκικών σίριαλ στην ελληνική τηλεόραση. Ο δημοφιλής ηθοποιός τονίζει ότι δε θα μας κάνουν αν πάψουμε να είμαστε και Έλληνες και τονίζει πως προφανώς είναι θέμα κοινού: «Θα πάψουμε να είμαστε Έλληνες άμα βλέπουμε τουρκικά σίριαλ; Δε νομίζω. Εντάξει, τα βλέπει ο κόσμος. Δεν είναι όμως ότι του το επιβάλουνε κιόλας. Οι ακροαματικότητες καθορίζουν το είδος των σίριαλ και των σειρών που παρακολουθεί ο κόσμος. Είναι αμφίδρομο το πράγμα, οπότε...».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top