Χρυσάφι στα πόδια 15χρονης Ελληνίδας ηθοποιού δίνει αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο

Υπέγραψε συμβόλαιο, ύψους 4.600.000 ευρώ

Χρυσάφι στα πόδια 15χρονης Ελληνίδας ηθοποιού δίνει αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο

Είναι μόλις 15 ετών, όμως η Ελληνοαμερικανίδα Άριελ Γουίντερ έχει καταφέρει να είναι μια από τις πιο ακριβοπληρωμένες ηθοποιούς της αμερικανικής τηλεόρασης.

Η Άριελ πρωταγωνιστεί στην πολύ επιτυχημένη σειρά, Modern Family και μάλιστα πριν λίγες μέρες υπέγραψε συμβόλαιο με γνωστό τηλεοπτικό δίκτυο που αγγίζει το αστρονομικό ποσό των 4.600.000 ευρώ για ένα χρόνο, ώστε να συνεχίσει να παίζει στη σειρά.

Βέβαια τα πράγματα δεν είναι και τόσο ιδανικά. Πριν από λίγους μήνες η Άριελ είχε τσακωθεί με τη μητέρα της, με αποτέλεσμα εκείνη να μην πάρει ούτε cent από το νέο της συμβόλαιο.

Με δικαστική απόφαση τα χρήματα θα τα διαχειρίζεται ο πατέρας της, ενώ η μητέρα της δε θα έχει καμία επαφή με τις επαγγελματικές δραστηριότητες της κόρης της.

Η Άριελ έχει φύγει από το σπίτι από τα 14 της και την κηδεμονία της έχει αναλάβει προσωρινά η αδελφή της, ύστερα από καταγγελία της ίδιας ότι κακοποιήθηκε σωματικά και ψυχολογικά από την ίδια της τη μητέρα.

Φήμες αναφέρουν ότι η μητέρα της ηθοποιού έχει στα χέρια της γυμνές φωτογραφίες της Άριελ που επιδιώκει να τις πουλήσει, αποδεικνύοντας ότι τα λεφτά και η επιτυχία δεν φέρνουν τελικά την ευτυχία.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top