Φαίη Σκορδά: «δεν έχω απατήσει. Δεν έχω κάνει πλαστική»

Τι λέει για την εμφάνισή της, τον γάμο και την μητρότητα

Φαίη Σκορδά: «δεν έχω απατήσει. Δεν έχω κάνει πλαστική»

Της... άρνησης η Φαίη Σκορδά: η παρουσιάστρια τονίζει πως δεν έχει απατήσει ποτέ, ούτε έχει κάνει πλαστική, ενώ επισημαίνει πως ανέκαθεν ήθελε να κάνει οικογένεια!

«Είμαι πιστός άνθρωπος. Δεν έχω απατήσει ποτέ στη ζωή μου. Είμαι ξεκάθαρη σ’ αυτό. Για μένα, η σκέψη και μόνο ότι μπορεί ο άλλος να με απατήσει είναι θηλιά στον λαιμό. Με σκοτώνει», δηλώνει η Φαίη.

skorda2.jpgskorda4.jpg

Μιλώντας για τον γάμο της, η παρουσιάστρια δεν κρύβει ότι από μικρή ήθελε να κάνει οικογένεια και χαρακτηρίζει την μητρότητα ό,τι πιο ιερό στη ζωή της. Μάλιστα, δεν κρύβει πως ο θαυμασμός της για τον Γιώργο Λιάγκα ταυτίζεται πλέον με τη στοργή που δείχνει εκείνος ως πατέρας. «Ποτέ δεν ήμουν τέλεια μαθήτρια. Δεν ήμουν η καλύτερη στη δουλειά μου. Δεν ήμουν τέλεια. Στο θέμα της μητρότητας, όμως, ήθελα να είμαι τέλεια», προσθέτει.

«Το παραδέχομαι. Η φύση ήταν γενναιόδωρη με το σώμα μου, αλλά, λόγω της δουλειάς μου, καλό θα ήταν να προσέχω λίγο παραπάνω. Από την άλλη, εκεί που δίνω προσοχή είναι στο να περιποιούμαι το πρόσωπό μου. Δεν έχω κάνει καμία αισθητική επέμβαση. Αν, πάντως, αισθανόμουν σίγουρη ότι με μια επέμβαση θα είχα και ένα ωραίο αποτέλεσμα, θα το έλεγα κιόλας. Δε θα το έκρυβα», λέει η Φαίη για την εξωτερική της εμφάνιση.

Τέλος, αναφερόμενη στα επαγγελματικά, αναφέρει: «δεν υπάρχει μόνο ο παρουσιαστής, αλλά και οι εκατό άνθρωποι που δουλεύουν από πίσω για να βγει μια εκπομπή. Αν δε σεβαστείς ένα κομμάτι της εκπομπής, για μένα είσαι φάουλ και αυτό το πιστεύω εκατό τοις εκατό. Είσαι φάουλ ως άνθρωπος».

skorda3.jpg

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top