Απίστευτες εξελίξεις στο «Σουλεϊμάν»: Έγκυος η Νιγκιάρ και με εγκεφαλικό η Βαλιντέ!

Χαμός στο παλάτι!

Απίστευτες εξελίξεις στο «Σουλεϊμάν»: Έγκυος η Νιγκιάρ και με εγκεφαλικό η Βαλιντέ!
​Η αποκάλυψη που θα φέρει τα πάνω κάτω στο παλάτι, σχετικά με τον έρωτα του Ιμπραήμ πασά και της Νιγκιάρ Κάλφα, θα φτάσει στα αυτιά της Βαλιντέ και θα τη συγκλονίσει. Μη μπορώντας να πιστέψει πως ο γαμπρός της είναι άπιστος στην κόρη της και μάλιστα με την ταμία του χαρεμιού, δεν έχει άλλη επιλογή από το να το πει στο γιο της, τον Σουλεϊμάν.
Την στιγμή εκείνη όμως, θα υποστεί εγκεφαλικό και θα σωριαστεί στα χέρια του! Κανείς δεν ξέρει μέχρι στιγμής, εκτός από τη Βαλιντέ και την Νταϊε Χατούν, πως η Νιγκιάρ κυοφορεί το παιδί του Ιμπραήμ.
Η κατάσταση της υγείας της είναι κρίσιμη και όλοι έχουν συγκλονιστεί από το γεγονός. Στο μεταξύ, το προηγούμενο βράδυ ο Ιμπραήμ έχει χωρίσει τη Νιγκιάρ, μη γνωρίζοντας πως είναι έγκυος στο παιδί του και τα έχει ξαναβρεί με τη σουλάνα του, τη Χατιτζέ!
Από την άλλη, οι μάχες για το ποιος θα αναλάβει το χαρέμι είναι έτοιμες να ξεσπάσουν, ενώ μια συγκλονιστική εξέλιξη με το «μαύ��ο φίδι» τη Γκιουλσάχ, την οποία έχει διώξει από την υπηρεσία της η Μαχιντεβράν, θα παίξει καθοριστικό ρόλο στη ζωή του παλατιού!
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top