Χαμός στα social media με τα τραγούδια της Eurovision!

Ποικίλα σχόλια για τους υποψηφίους - ποιός προηγείται σε polls και views

Χαμός στα social media με τα τραγούδια της Eurovision!

Ποικίλα είναι τα σχόλια για τα τέσσερα υποψήφια τραγούδια της Eurovision, ενώ τα polls που διεξάγονται δείχνουν ότι ο κόσμος διαμορφώνει ακόμα την γνώμη του για το τραγούδι που του αρέσει περισσότερο!

Δύο ημέρες μετά την παρουσίαση των τραγουδιών, οι ίδιοι οι υποψήφιοι... σέρνουν τον χορό στα social media: η Αγγελική Ηλιάδη «ανέβασε» το «Χίλιες Και Μία Νύχτες» μαζί με ένα μεγάλο «ευχαριστώ» ενώ οι Koza Mostra πόσταραν το τραγούδι τους και μας έκλεισαν ραντεβού για τον τελικό.

Στο μεταξύ, υπάρχουν κάποιοι που... «τα ψέλνουν» στους τέσσερις διαγωνιζόμενους στον λογαριασμό της Eurovision στο Twitter, ενώ συνεχίζει η «μάχη» των δημοσκοπήσεων!

Στο poll του star.gr (θα το βρείτε κάτω δεξιά στην αρχική σελίδα) το «Alcohol Is Free» εξακολουθεί να είναι πρώτο με 39%, ενώ ακολουθεί το «One Last Kiss» με 33%. Στην τρίτη θέση βρίσκεται το «Angel» με 15% και στην τελευταία το «Χίλιες Και Μία Νύχτες» με 12%.

Το «Alcohol Is Free» προηγείται και στη δημοσκόπηση του oikotimes, ενώ ακολουθούν «Χίλιες Και Μία Νύχτες», «One Last Kiss» και «Angel», ενώ στο γκάλοπ του επίσημου fan club της Eurovision, OGAE, την πρώτη θέση καταλαμβάνει το «Angel» και έπονται «Alcohol Is Free», «One Last Kiss» και «Χίλιες Και Μία Νύχτες».

Ανάλογος με το ενδιαφέρον για τον διαγωνισμό τραγουδιού είναι και ο αριθμός των views που έχουν τα τέσσερα clips στο YouTube (στο επίσημο κανάλι του MAD): αυτή τη στιγμή, οι Koza Mostra και ο Αγάθωνας είναι μπροστά με 344.224 προβολές και ακολουθούν Θωμαή Απέργη με 253.746, Αγγελική Ηλιάδη με 203.070 και Alex Leon και Giorgina με 179.691.


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top