Ο Δ. Ουγγαρεζος έκανε πρόταση γάμου σε μια πλατεία και μετά την πήρε πίσω

Αποκαλύπτει την καφρίλα του και τραγουδάει… Καρρά

Ο Δ. Ουγγαρεζος έκανε πρόταση γάμου σε μια πλατεία και μετά την πήρε πίσω
Μπορεί ο Δ. Ουγγαρέζος να μικροδείχνει, όμως όπως αποκάλυψε ο ίδιος έχει προλάβει να κάνει ακόμα και πρόταση γάμου!!!! Ναι, ναι καλά διαβάζετε, ο παρουσιαστής έχει κάνει πρόταση γάμου σε κοπέλα του σε μια πλατεία και μάλιστα όταν ήταν μόλις 18 χρονών.

«Όταν ήμουν στο πανεπιστήμιο, δούλευα το βράδυ σε μπαρ και είχα ψωνιστεί τελείως. Τα φτιάχνω λοιπόν με τη Δέσποινα και μπροστά στον κόσμο το έπαιζα σκληρός και όταν ήμασταν μαζί έπεφτα στα πατώματα. Κάποια στιγμή με χωρίζει η κοπέλα και μου λέει ότι δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση. Και τότε ήταν που ένιωσα για πρώτη φορά τη βαθειά στεναχώρια και έφαγα την πρώτη μου καψούρα», είπε ο Δημήτρης, αποκαλύπτοντας ότι αυτός ο έρωτας ήταν που τον έκανε να ακούει Βασίλη Καρρά.

Δε δίστασε μάλιστα να τραγουδήσει οn camera και ένα από τα αγαπημένα του κομμάτια για να μας δείξει πόσο μεγάλος ήταν ο νταλκάς.

Επειδή λοιπόν το μετάνιωσε πικρά που της συμπεριφέρθηκε έτσι, έκανε τα αδύνατα, δυνατά για να την κερδίσει πίσω.

«Αισθάνθηκα ότι αν με χώριζε θα καταστρεφόμουν. Σκέφτηκα λοιπόν να κάνω κάτι για να της δείξω ότι μπορώ να τσαλακωθώ. Πάω λοιπόν με την παρέα μου στην πλατεία της Νέας Σμύρνης, βγαίνω από το αυτοκίνητο γονατίζω και της λέω “σ’ αγαπώ και θέλω να είμαστε μαζί”. Συγκινήθηκε αυτή, μου είπε ναι και μετά άρχισαν να με κοροϊδεύουν οι φίλοι μου. Οπότε κι εγώ την πήρα τηλέφωνο την άλλη μέρα και της είπα άκυρο αυτό που της είχα πει στην πλατεία!!!!!», είπε.

Πάντως πρέπει να αναγνωρίσουμε ότι ο Δημήτρης Ουγγγαρέζος αναγνώρισε την καφρίλα του και ζήτησε, έστω και καθυστερημένα συγγνώμη από το κορίτσι. Τώρα αν εκείνη τον συγχώρεσε είναι άλλου παππά ευαγγέλιο.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top