Ε. Μελέτη: «Ο σκηνοθέτης μου τηλεφωνούσε στην Μενεγάκη και της έκανε κομπλιμέντα»

Η τραυματική της εμπειρία από τον «Πρωινό Καφέ»

Ε. Μελέτη: «Ο σκηνοθέτης μου τηλεφωνούσε στην Μενεγάκη και της έκανε κομπλιμέντα»
Αυτό κι αν είναι από τα Άγραφα!!!!! Τι ακούσαμε σήμερα από την Ελεονώρα Μελέτη για την εποχή που παρουσίαζε τον Πρωινό Καφέ; Ότι ο σκηνοθέτης της εκπομπής, τηλεφωνούσε στην Ελένη Μενεγάκη και της έκανε κομπλιμέντα για την ομορφιά της!!!!

«Είχα σκηνοθέτη, ο οποίος όταν έκανα τον Πρωινό Καφέ, έπαιρνε τηλέφωνο την Ελένη Μενεγάκη και της έλεγε ότι ήταν κούκλα!!!!», είπε η Ελεονώρα γελώντας, όμως τότε δεν της είχε φανεί και τόσο αστείο.

«Έκανα την εκπομπή μία εβδομάδα και δεν καταλάβαινα πού πάνε τα τέσσερα μέσα στο πλατό. Δούλευα λοιπόν με ανοιχτό το ακουστικό σε όλη τη διάρκεια της εκπομπής και ξαφνικά ακούω τον σκηνοθέτη μου, ο οποίος πλέκει το εγκώμιο σε μια κυρία και σκεφτόμουν βρε μήπως το λέει σε μένα, να πάρω τα πάνω μου; Και τελικά συνειδητοποίησα ότι τα έλεγε στην Ελένη Μενεγάκη», συνέχισε η Ελεονώρα.

Ποια ήταν η αντίδρασή της; Δεν μας την αποκάλυψε η παρουσιάστρια. Το μόνο που μας είπε ήταν ότι δεν ήταν και πάρα πολύ έντονη.

Πάντως εκείνη την εποχή αυτό που λένε “είμαστε μια ωραία ατμόσφαιρα και αυτό βγαίνει προς τα έξω”, δεν πρέπει να ίσχυε για τον Πρωινό Καφέ, αφού ο σκηνοθέτης φρόντιζε να επαινεί τα κάλλη της παρουσιάστριας της αντίπαλης εκπομπής και όχι της δικής του.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top