Ο Γ. Λάτσιος αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο για ένα νέο πρωινάδικο

Τι λέει για τη Στ. Τσιμτσιλή και το Dancing;

Ο Γ. Λάτσιος αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο για ένα νέο πρωινάδικο
Μπορεί πολλοί να είπαν ότι η μετακίνηση της Σταματίνας Τσιμτσιλή το πρωί σηματοδοτεί και την επιστροφή της πρωινής ζώνης στον ΑΝΤ1, όμως ο Γιάννης Λάτσιος είναι συγκρατημένος και κρατάει μικρό καλάθι.

«Δεν υπάρχει κάποια ��ρχή. Η εκπομπή απλώς αλλάζει ώρα. Είναι ακριβώς η ίδια εκπομπή, η οποία απλώς μεταφέρθηκε σε άλλη ώρα. Αυτό που θεωρείται πρωινό δε θα το δείτε. Δεν αλλάζει η φυσιογνωμία της εκπομπής», είπε ο διευθυντής προγράμματος του ΑΝΤ1.

Πάντως αφήνει ανοιχτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει κάποια στιγμή το κλασικό πρωινάδικο στον ΑΝΤ1.

«Το έχω πει εδώ και πολύ καιρό, ακόμα και την εποχή που είχαμε αποφασίσει να σταματήσουμε τη ζώνη 10:00 – 13:00. Αυτό δε σημαίνει ότι είναι μια απόφαση στρατηγική και θα επιμείνουμε σε αυτό σε βάθος χρόνου. Όλα είναι ανοιχτά, ξέρετε τις συνθήκες, είναι μια δύσκολη εποχή, όμως δεν είπαμε ότι το εγκαταλείπουμε», είπε.

Όσο για το Dancing και τις φήμες που ήθελαν τους κριτές να αβαντάρουν τον Σπύρο Σούλη, ο Γιάννης Λάτσιος απάντησε:

«Πέρσι είχαμε το ίδιο θέμα με τη Νάντια Μπουλέ. Κάνουμε ένα πρόγραμμα και αναζητούμε ανθρώπους από διάφορους χώρους. Είναι λογικό κάποιοι να έχουν εργασιακή σχέση με τον ΑΝΤ1, όπως είχε πέρσι η Νάντια, όπως είχε ο Σπύρος. Ο νικητής δεν ευνοείται. Δεν είναι σαν τα talent shows που ο νικητής θα πάρει ένα συμβόλαιο. Εδώ ο νικητής δεν παίρνει τίποτα».
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top