Ανατροπή: δεν πάει Eurovision με την Απέργη ο Μηλιωτάκης

Τι δήλωσε ο ίδιος για το τραγούδι και την Αγγελική Ηλιάδη

Ανατροπή: δεν πάει Eurovision με την Απέργη ο Μηλιωτάκης

Το ότι δεν θα πάρει μέρος στον ελληνικό τελικό της Eurovision με την Θωμαή Απέργη -βασική αντίπαλο της πρώην αγαπημένης του Αγγελικής Ηλιάδη- αποκάλυψε ο Κώστας Μηλιωτάκης!

Επιβεβαιώνοντας ότι κατ��θεσε μία ροκ μπαλάντα, σε στίχους της Ρεβάκκας Ρούσση, όπως έχει ήδη γράψει το star.gr, ο συνθέτης είπε στην εκπομπή «Μεσημεριανή Μελέτη» ότι δεν πρόλαβαν και η πρότασή τους δεν ισχύει πια.

«Δεν τίθεται θέμα αντιπαλότητας και ειδικά με την Αγγελική. Έχουμε ζήσει τόσα πράγματα... Εγώ είμαι συνθέτης και κάνω τη δουλειά μου», συνέχισε ο Κώστας Μηλιωτάκης, προσθέτοντας πως δεν έδωσε το τραγούδι στην πρώην του καθότι η ίδια έχει δηλώσει πως δεν θέλει να διαγωνιστεί με μπαλάντα.

Σχολιάζοντας το ότι η τραογυδίστρια έσβησε το τατουάζ με το όνομά του από το χέρι της, ο συνθέτης είπε: «η σχέση μου με την Αγγελική, είναι μεγαλύτερη από ένα γάμο ή μία συμβίωση. Μετά από τόσα τραγούδια, έχει γράψει το όνομά της στην καριέρα μου ως συνθέτης και εγώ το δικό μου στις επιτυχίες της... Καλά έκανε και το έσβησε».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top