Η συγγνώμη του Γιάννη Λοβέρδου στον Σταμάτη Μαλέλη και τη Μαρία Σταματέρη

Το λάθος του δημοσιογράφου και η απάντηση της Σταματέρη

Η συγγνώμη του Γιάννη Λοβέρδου στον Σταμάτη Μαλέλη και τη Μαρία Σταματέρη

​Όλα ξεκίνησαν από μια ψευδή ανάρτηση του Γιάννη Λοβέρδου στο facebook.

Ο δημοσιογράφος έγραψε: «Σήμερα ξεκινά εκπομπή στη ΝΕΤ και η Μαρία Σταματέρη, πρώην σύζυγος του φίλου μου του Μαλέλη. Στην ΝΕΤ συνεχίζει και η Έλενα Κατρίτση, πρώην σύζυγος του Χατζηνικολάου, ενώ συνεχίζεται και η άθλια εκπομπή της κόρης Σαλαγκούδη με τεράστιο κόστος και μηδενική τηλεθέαση. Το όργιο ρουσφετολογικών προσλήψεων στη χρεοκοπημένη ΕΡΤ της κυβέρνησης Σαμαρά που περικόπτει οριζόντια μισθούς και συντάξεις για το αίσχος αυτό είναι τεράστιο».

Η Μαρία Σταματέρη μέσα από την εκπομπή «Μεσημεριανή Μελέτη» έδωσε τη δική της απάντηση.

«Είναι κατάντια από συναδέλφους που είναι χρόνια στον χώρο χωρίς να τσεκάρουν οτιδήποτε να θίγουν επαγγελματικές και προσωπικές συνειδήσεις. Δε χρειάζεται να πω ότι 25 χρόνια στον χώρο είμαι μέλος της ένωσης συντακτών και έχω ξεκινήσει να δουλεύω από φοιτήτρια στα ΜΜΕ. Κατά καιρούς συνάδελφοι χρησιμοποιούν τη λέξη η πρώην σύζυγος η οποία βρίσκεται στον χώρο κτλ… Αυτό (τον ρατσιστικό χαρακτηρισμό) όταν τον ακούω από κάποιους που δεν ξέρουν δεν με ενοχλεί» είπε η Μαρία Σταματέρη.

Ενώ πρόσθεσε πως «πήρα τον κύριο Λοβέρδο και του είπα ότι πρέπει να μου ζητήσεις συγγνώμη. Η απάντηση του ήταν ότι γουστάρω θα γράφω, οπότε σκέφτηκα να του κάνω αγωγή. Μέχρι εδώ»…

Ο Σταμάτης Μαλέλης έγραψε στο facebook του «αγαπητέ Γιάννη Λοβέρδο, εάν δεν μου ζητήσεις συγνώμη θα ακολουθήσω νομικές διαδικασίες. Με θέματα τιμής δεν παίζω».

Μετά από αυτό, ο δημοσιογράφος παραδέχτηκε το λάθος του, αλλά επέμεινε στις απόψεις του με τα ρουσφέτια.

Δείτε αναλυτικά τι α��ριβώς συνέβη στο βίντεο.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top