Στο «Dancing with the Stars» θέλει να πάει η Αθηνά Οικονομάκου

Ποιες εκπομπές βαριέται στην ΤV και τι δεν παρακολουθεί;

Στο «Dancing with the Stars» θέλει να πάει η Αθηνά Οικονομάκου

Για την τηλεόραση, τις εκπομπές που παρακολουθεί αλλά και την επιθυμία της να συμμετάσχει στο «Dancing with the Stars» εξέφρασε η Αθηνά Οικονομάκου, που όπως είπε:

«Τις Κυριακές, που δεν έχω παράσταση, βλέπω το Dancing With The Stars. Μου αρέσει ως σόου γιατί μου αρέσει πολύ ο χορός. Ίσως να συμμετείχα, γιατί ένας από τους στόχους μου στο μέλλον είναι να κάνω χορό».

Μάλιστα αποκάλυψε πως της έχει γίνει πρόταση, αλλά «όσες φορές συνέβη, δούλευα πυρετωδώς και δεν είχα μπει καν στη διαδικασία να το σκεφτώ».

Όσο για την κατάσταση στην τηλεόραση; Είπε:

«Όταν είμαι σπίτι, παρακολουθώ τηλεόραση. Υπάρχει μεγάλο πρόβλημα, δεν υπάρχουν πολλές εκπομπές και πολλές από αυτές είναι χαμηλού προϋπολογισμού, πολλά τούρκικα και ξένες παραγωγές, πράγμα που το καταλαβαίνω, αλλά δεν με χαροποιεί. Δεν παρακολουθώ τούρκικα, επειδή δεν έχω κανέναν λόγο να το κάνω. Είμαστε των άκρων και από τα 40 σίριαλ καταλήξαμε στο ένα. Επίσης, βαριέμαι πολύ τις εκπομπές μαγειρικής. Δεν είμαι άνθρωπος που θα δω μια συνταγή και θα μπω στην κουζίνα να την κάνω, παρότι μαγειρεύω πολύ, είναι ένα από τα αγαπημένα μου χόμπι».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top