Το ΡΙΚ τηρεί σιγή και οι φήμες θέλουν Ολυμπίου στην Eurovision

Τι λένε οι πληροφορίες εν αναμονή της επίσημης ανακοίνωσης

Το ΡΙΚ τηρεί σιγή και οι φήμες θέλουν Ολυμπίου στην Eurovision

Από τα χείλη του ΡΙΚ κρέμονται οι fans της Eurovision στην Κύπρο, καθώς το κανάλι ακόμα δεν έχει ανακοινώσει ποιον θα στείλει τον Μάιο στη Σουηδία, κάτι που επρόκειτο να κάνει την περασμένη Τρίτη. Στο μεταξύ, οι φήμες λένε πως η εκλεκτή θα είναι η Δέσποινα Ολυμπίου και μάλιστα με συνεργάτη του Μιχάλη Χατζηγιάννη!

Όπως σας έχουμε ήδη ενημερώσει, την εκπροσώπηση της Κύπρου διεκδικούν η Δέσποινα Ολυμπίου, η Βέρα Μπούφη, η Βαλάντω Τρύφωνος, ο Γιώργος Δούκας και το πρώην μέλος των ΟΝΕ Φίλιππος Κωνσταντίνος. Το ΡΙΚ επρόκειτο να κάνει την απευθείας ανάθεση την προηγούμενη εβδομάδα, ωστόσο, ακόμα δεν υπάρχει καμία επίσημη ανακοίνωση!

Μέχρι πρότινος, τοπικά ΜΜΕ έλεγαν πως επικρατέστερη είναι η Βαλάντω Τρύφωνος και, μάλιστα, με συν��έτη τον Μιχάλη Χατζηγιάννη. Ωστόσο, από χθες υπάρχει η πληροφορία πως η νεαρή τραγουδίστρια απέσυρε την υποψηφιότητά της, άγνωστο για ποιον λόγο.

Πλέον, πληροφορίες λένε πως η ανάθεση θα γίνει στην Δέσποινα Ολυμπίου και στο τραγούδι εμπλέκεται συνεργάτης του πρώην αγαπημένου της, Μιχάλη Χατζηγιάννη: ο λόγος για τον Ζήνωνα Ζηντίλη, που υπέγραψε το κομμάτι «Genesis», με το οποίο ο Μιχάλης πήγε στην Eurovision για την Κύπρο το 1998!

Μέχρι να μιλήσει το ΡΙΚ... το θρίλερ συνεχίζεται!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top