Τελειώνει φέτος το «Πακέτο»; Τι απαντά η Χατζηβασιλείου!

Το μέλλον της εκπομπής και... ο Σουλεϊμάν

Τελειώνει φέτος το «Πακέτο»; Τι απαντά η Χατζηβασιλείου!

Για το μέλλον του «Πάμε Πακέτο» και την κόντρα με τον Σουλεϊμάν τον Μεγαλοπρεπή, μίλησε σε συνέντευξή της η Βίκυ Χατζηβασιλείου!

«Αν με ρωτούσατε τον πρώτο χρόνο, θα σας έλεγα ότι η εκπομπή έχει δύο χρόνια ακόμη. Και κάθε χρόνο ανανε��νω αυτό το όριο, αλλάζω την άποψή μου, οπότε, πραγματικά, δεν μπορώ να απαντήσω σε αυτήν την ερώτηση. Οι ιστορίες που έρχονται ξεπερνάνε τις προσδοκίες μας, πιστεύουμε ότι έχουν κλείσει έναν κύκλο και όμως δεν είναι έτσι», είπε η παρουσιάστρια στο «7 Μέρες TV».

Μιλώντας για τον ανταγωνισμό, η Βίκυ επισήμανε ότι ουδέποτε τον... λαμβάνει υπόψη, δίνοντας βάση μόνο στα της εκπομπής που διανύει τον 8ο χρόνο.

«Εγώ δεν αλλάζω κάτι σε αυτό που κάνω. Πάντως, πάντα υπάρχει κάτι καλό απέναντί μου. Κάτι πολύ δημοφιλές εν πάση περιπτώσει -γιατί το καλό είναι πολύ σχετικό- και αυτό είναι τιμητικό. Εμείς όμως δεν αλλάζουμε κάτι στην εκπομπή επειδή απέναντι παίζει τούρκικο, σλάβικο ή γερμανικό», συνέχισε η παρουσιάστρια, που δεν φαίνεται ούτε τον Σουλεϊμάν, ούτε το χαρέμι του, να τρέμει...

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top