Τι παίζει την νέα χρονιά στην TV;

Σίριαλ, εκπομπές και τηλεπαιχνίδια έρχονται το 2013….

Τι παίζει την νέα χρονιά στην TV;

Σίριαλ, εκπομπές και τηλεπαιχνίδια έρχονται το 2013….

«Πίσω στο σπίτι», «Με τα παντελόνια κάτω», «Όμορφος Κόσμος» και «Οι κηπουροί του Mega», αναμένεται από αυτόν τον μήνα να κάνουν την εμφάνισή τους.
Επίσης το ok πήρε το «Κάψε το σενάριο», κάτι που δεν έγινε με την «Κλινική Περίπτωση». Ο Λευτέρης Λαζάρου και ο Γιάννης Λουκάκος από μεριά τους, αναλαμβάνουν εκπομπές Μαγειρικής.

Στο πρόγραμμα του ANT1 πάλι, αναμένεται να προστεθούν δύο σειρές και ένα talk show. «Βαλς με 12 θεούς», Γιώργος Παπαδάκης το βράδυ και «Βαβέλ» έρχονται…

Τέλος μια ενημερωτική εκπομπή θα κάνει την εμφάνισή της προσεχώς. Θα λέγεται «Σε πρώτο πλάνο» και θα την παρουσιάζει η Κατερίνα Αντωνοπούλου.

Στο κανάλι της Κάτζας, θα έχουμε μια νέα σειρά και μια νέα εκπομπή. Συγκεκριμένα, ο Λάκης Λαζόπουλος ετοιμάζει την σειρά «Δέκα Μικρά Αμαρτήματα», με πιθανή πρεμιέρα στα τέλη Φεβρουαρίου. Επίσης μπορεί να βγει στον αέρα η καινούργια έκδοση της σειράς της ΕΡΤ «Ορκιστείτε παρακαλώ» με τον Γιάννη Μιχαλόπουλο.

Πράσινο φως πήρε και ο Νίκος Μουτσινάς για την παρουσίαση του πιο «Αδύναμου Κρίκου».

Στην ΝΕΤ από τις 11 Ιανουαρίου ξεκινά μια νέα γυναικεία εκπομπή με τίτλο «Γένους θηλυκού» και με παρουσιάστρια την Τζένη Σταυροπούλου.

Επίσης ο Χρήστος Φερεντίνος θα αναλάβει ένα νέο πολιτιστικό μαγκαζίνο με τίτλο «Πασπαρτού»…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top