Βουτσάς: «ο Αυτιάς είναι μεγάλος σάλιαγκας και γλείφτης»

Τι λέει για γνωστούς παρουσιαστές και τα... γιαούρτια ο ηθοποιός;

Βουτσάς: «ο Αυτιάς είναι μεγάλος σάλιαγκας και γλείφτης»

Καυστικά σχόλια για τον Γιώργο Αυτιά έκανε ο Κώστας Βουτσάς, που επανέλαβε την άποψή του πως οι παρουσιαστές και οι παρουσιάστριες είναι σαν τα... γιαούρτια, που έχουν ημερομηνία λήξης!

«Δεν αντέχω να βλέπω τον σάλιαγκα τον Γιώργο Αυτιά, πολύ “γλείφτης” βρε παιδί μου! Γιατί με κοιτάς παράξενα; Επειδή το λέω; Απαγορεύεται να κάνω κριτική, όπως μου κάνουν και μένα; Δεν μ' αρέσει, πώς να το κάνουμε; Και τον θεωρώ μεγάλο σάλιαγκα, το ξαναλέω ανοιχτά», λέει ο γνωστός ηθοποιός σε συνέντευξή του στο «TV Έθνος».

Ερωτηθείς για την δήλωσή του ότι οι παρουσιαστές είναι σαν γιαούρτια με ημερομηνία λήξης, ο κ. Βουτσάς αναφέρει: «μα ψέματα λέω; Πού είναι ο Μικρούτσικος, η Κορομηλά, η Αλιμπέρτη, ο Φερεντίνος; Όση επιτυχία και να έχεις, η TV θέλει νέα πρόσωπα και οι εξαιρέσεις είναι μετρημένες στα δάχτυλα».

Τέλος, ο ηθοποιός δεν έκρυψε ότι δεν χάνει με τίποτα τις εκπομπές του Λάκη Λαζόπουλου και των «Ράδιο Αρβύλα», ενώ, αναφερόμενος στα τούρκικα, υποστήριξε πως «μόδα είναι, θα περάσει! Ψωνίζουν φθηνά, από τα πανέρια τα κανάλια, τι να κάνουν που δεν υπάρχει διαφήμιση; Τουρκιά!».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top