Γ. Αρναούτογλου: «Ο Γ. Παπαδάκης δεν ξέρει πώς είναι να σε κυνηγούν οι παπαράτσι»

«Με στεναχώρησε πολύ η δήλωσή του για τις στημένες φωτογραφήσεις»

Γ. Αρναούτογλου: «Ο Γ. Παπαδάκης δεν ξέρει πώς είναι να σε κυνηγούν οι παπαράτσι»

Τι ήταν να πει ο Γ. Παπαδάκης ότι οι φωτογραφίες στα περιοδικά lifestyle είναι στημένες; Στεναχωρ��θηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου που κάθε εβδομάδα τον βλέπουμε να φιγουράρει στις σελίδες τους.

Ένα δράμα ζει ο παρουσιαστής και αυτό όπως λέει δεν μπορεί να το καταλάβει ο Γιώργος Παπαδάκης.

«Θα πρέπει να συζητήσουμε από κοντά κάποια στιγμή πως είναι να περιμένουν έξω από το σπίτι σου τέσσερις και πέντε ημέρες τα αυτοκίνητα για να σε περιμένουν να βγεις με την προϋπόθεση να σε δουν με κάποιο ζευγάρι, όπως επίσης το να σε κυνηγάνε οπουδήποτε και αν πας», είπε με παράπονο ο Γρηγόρης που ο Γιώργος Παπαδάκης δεν νιώθει τον πόνο του.

«Θέλω να πω ότι με στεναχώρησε ιδιαίτερα η δήλωση του Γιώργου του Παπαδάκη, που εκτιμώ ιδιαίτερα και μου είναι φοβερά συμπαθής και του έχω πολύ σεβασμό και του Θέμου που είπε αυτή την ατάκα, γιατί δεν συμβαίνει αυτό», πρόσθεσε.

Ο Γρηγόρης μάλιστα, μιλώντας στην κάμερα του STAR αποκάλυψε ότι έχει δώσει μάχη για να ξεφύγει από τους παπαράτσι που τον κυνηγούν στον δρόμο με μηχανάκια. Μέχρι και κόκκινο φανάρι έχει περάσει για να τους ξεφύγει, τονίζοντας ότι δεν έχει πάρει ποτέ τηλέφωνο για να πάνε να τον φωτογραφήσουν.

«Όταν ξεκινούσα το ευχόμουν να με φωτογραφίζουν οι παπαράτσι οπότε μετά που έγινε στην υπερβολή και ένιωσα άβολα δεν μπορούσα να πω δεν το θέλω γιατί το ευχήθηκα. Πρόσεχε τί εύχεσαι γιατί μπορεί να σου συμβεί», είπε ο Γρηγόρης.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top