Τι απαντούν στις κριτικές παρουσιαστές και παίκτες του «Dancing»

Συνεχίζεται ο... χορός των μαχαιριών στο σόου

Τι απαντούν στις κριτικές παρουσιαστές και παίκτες του «Dancing»

Τελειωμό δεν έχουν τα «πυρά» στο «Dancing With The Stars»: τι κι αν έχουμε φτάσει στο 5ο live; Οι κακές κριτικές συνεχίζονται και οι συμμετέχοντες στο σόου δίνουν την δική τους απάντηση!

«Όλες τις κριτικές τις ακούμε. Ακόμα και από την πιο άκυρη κριτική μπορείς κάτι να πάρεις. Εγώ τα ακούω όλα και προσπαθώ να γίνομαι καλύτερος», είπε ο Ηλίας Βρεττός και πρόσθεσε: «βαράτε παιδιά! Αντέχουμε! Φοράμε πανοπλίες, αλεξίσφαιρα... Βαρέστε όσο θέλετε, εδώ θα είμαστε και θα προσπαθούμε».

Κανένα πρόβλημα δεν έχει με τις κριτικές η Λάουρα Νάργες, που υποστήριξε ότι για εκείνη το σόου χορού είναι ένα προσωπικό στοίχημα.

«Έχω μάθει να ακούω και από εκεί και πέρα εξαρτάται από την κριτική και το ποιός την κάνει», είπε ο Αργύρης Αγγέλου, την ώρα που ο Κώστας Κρομμύδας τόνισε πως οι σκληρές κριτικές του αρέσουν, αλλά τον ενοχλούν οι κριτικές που δεν σέβονται την προσωπικότητα του ανθρώπου.

Στο πλευρό των συμμετεχόντων στο «Dancing» τάχθηκαν και δύο παλιοί του γνώριμοι: η Νάντια Μπουλέ τόνισε πως η κριτική είναι ευπρόσδεκτη όταν είναι καλοπροαίρετη, ενώ ο Τρύφωνας Σαμαράς συνέστησε στους επώνυμους χορευτές να... το ζήσουν και να μην τα βάφουν μαύρα λόγω των αρνητικών σχολίων που ακούνε!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top