Κανονικά στην Eurovision η Κύπρος – εν αναμονή η Ελλάδα

Φαβορί ο Γιώργος Παπαδόπουλος. Επαφές με χορηγό κάνει η ΕΡΤ

Κανονικά στην Eurovision η Κύπρος – εν αναμονή η Ελλάδα

Λιτά μεν, αλλά κανονικά, θα συμμετάσχει στην Eurovision του 2013 η Κύπρος, με τον Γιώργο Παπαδόπουλο να είναι το φαβορί για την εκπροσώπησή της. Την ίδια ώρα, η ΕΡΤ συνεχίζει τον «πυρετό» επαφών για να βρεθεί χορηγός και η Ελλάδα να πάρει μέρος στον διαγωνισμό τραγουδιού!

Με ανακοίνωσή του, το ΡΙΚ έβαλε τέλος στο θρίλερ. «Η φετινή συμμετοχή θα πραγματοποιηθεί σε πνεύμα λιτότητας και χωρίς περιττές δαπάνες, με στόχο μια αξιοπρεπή παρουσία του ΡΙΚ και κατ’ επέκταση της Κύπρου στο μεγάλο αυτό πανευρωπαϊκό μουσικό γεγονός», αναφέρει η κρατική τηλεόραση της Κύπρου, επισημαίνοντας ότι η δημοφιλία της Eurovision έχει κάνει τα τελευταία χρόνια τα έσοδα περισσότερα από τα έξοδα.

Ως επικρατέστερος για να ταξιδέψει στο Μάλμε της Σουηδίας με τα κυπριακά χρώματα είναι ο Γιώργος Παπαδόπουλος, που θα απαντήσει τις προσεχείς ημέρες στην πρόταση για απευθείας ανάθεση που του έχει γίνει!

Στο μεταξύ, σύντομα αναμένεται και η απόφαση της ΕΡΤ σχετικά με την συμμετοχή της Ελλάδας. Σύμφωνα, μάλιστα, με δημοσιεύματα, στελέχη της κρατικής τηλεόρασης βρίσκονται σε διαβουλεύσεις με γνωστή εταιρεία, προκειμένου να αναλάβει την χορηγία και η χώρα μας να δώσει το «παρών» στη Σουηδία, στις 14, 16 και 18 Μαΐου του 2013!

Όπως έχουμε ήδη γράψει, η προθεσμία της EBU για την υποβολή των συμμετοχών λήγει στις 15 του μήνα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top