Εξοργισμένοι οι χορευτές του «Dancing» με τις αρνητικές κριτικές

Στην αντεπίθεση οι επώνυμοι...

Εξοργισμένοι οι χορευτές του «Dancing» με τις αρνητικές κριτικές

​Οι επώνυμοι που συμμετέχουν στο «Dancing» δίνουν την απάντηση τους στην κριτική της Αφροδίτης Γραμμέλη, ενώ φουντώνει και η κόντρα της με τον ηθοποιό Κώστα Κρομμύδα που σήμερα της απάντησε διαδικτυακά.

Ο Ηλίας Βρεττός δηλώνει πως «με θυμώνει το να προσπαθούμε να πυροβολήσουμε κάτι χωρίς λόγο»...

Ο Κώστας Κρομμύδας ενοχλημένος και οργισμένος απάντησε μέσω του facebook του: «Καλημέρα! Μόλις άκουσα τη δήλωσή σας περί εξοφλημένων “Dancing with the stars”. Σας διαβάζω πολλά χρόνια στο βήμα και πραγματικά λυπάμαι για το επίπεδο τέτοιων δηλώσεων από έναν άνθρωπο σαν και εσάς. Το να απαξιώνετε και να υποτιμάτε με τέτοιο τρόπο όλους τους ανθρώπους που παίρνουν μέρος στο παιχνίδι δεν σας τιμά. Γιατί άκουσα ότι έχετε και εξαιρέσεις μέσα σε αυτούς που αναφέρεστε ως τελειωμένους και αργόσχολους. Δεν άκουσα το όνομά μου και ούτε βέβαια σας γράφω για να με εξαιρέσετε. Θα δεχόμουν κάθε κριτική που θα είχε σκοπό να τονίσει τις αδυναμίες μου και να με κάνει καλύτερο. Και αν πιστεύετε πως είτε γίνομαι χυδαίος είτε κοροϊδεύω να το γράψετε. Με το όνομα μου και όχι με την κάλυψη μιας γενικής τοποθέτησης. Η άνεσή σας να προσβάλετε τόσο εύκολα όλους αυτούς που παίρνουν μέρος στο παιχνίδι δεν έχει προηγούμενο. Λυπάμαι πολύ και ομολογώ πως δεν το περίμενα. Αυτή η χώρα τελικά δεν πάσχει μόνο από «τελειωμένους» και αργόσχολους όπως είπατε, αλλά και από άσχετους και εμπαθείς που νομίζουν πως με μια δήλωση "φωτοβολίδα" κάνουν κριτική».

Η Κέλλυ Κελεκίδου δήλωσε πως «σέβομαι την άποψη όλων, απλά μερικές φορές μπορούμε να είμαστε και λίγο πιο ευγενικοί σε αυτό που λέμε. Εμείς δεν κάνουμε κάτι πρόστυχο και χυδαίο».

Η Μαριάντα Πιερίδη είπε πως «δεν με ενοχλεί. Δεν με αφορά. Δεν ασχολούμαι».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top