Μιχαηλίδης – Σταρόβας: «Αντισταθείτε, μη βλέπετε τούρκικα»

Τι λένε οι δύο ηθοποιοί για τα τούρκικα σίριαλ;

Μιχαηλίδης – Σταρόβας: «Αντισταθείτε, μη βλέπετε τούρκικα»
Έντονες είναι οι αντιδράσεις των Ελλήνων ηθοποιών για τα τουρκικά σίριαλ και ανάμεσα στους πολλούς προστέθηκαν τώρα και ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης και ο Δημήτρης Σταρόβας.

Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης κάνει λόγο για έναν κόσμο που δεν είναι πραγματικότητα, ενώ ο Δημήτρης Σταρόβας εξέφρασε την άποψη ότι είναι ένας καλός τρόπος για να κάνουν οι γείτονες προπαγάνδα.

«Σε επίπεδο, αν το δούμε, πολιτικό ή διεθνούς συνομωσίας έχει ενδιαφέρον αυτή η πολιτιστική διείσδυση, η εξοικείωση με έναν άλλο κόσμο, αλλά νομίζω ότι αυτός ο κόσμος δεν είναι ο πραγματικός της Τουρκίας», δήλωσε ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης για να προσθέσει ο Δ. Σταρόβας:


« Το έχω ψάξει γιατί μου κινεί το ενδιαφέρον και είναι μια πολύ έξυπνη κίνηση από τη μεριά των γειτόνων. Έχουν κάνει πολύ καλές παραγωγές και τις πουλάνε φθηνά. - Και δωρεάν. - Δεν μπαίνουν μέσα ουσιαστικά γιατί παίζονται σε άλλες 90 χώρες αυτή τη στιγμή. Είναι προπαγάνδα».

Σε 90 χώρες ο Σουλεϊμάν και η Ασί και μάλιστα τζάμπα! Μοναδικός όρος των Τούρκων να μην μεταγλωττίζεται κανένα σήριαλ. Να ��κούν οι τηλεθεατές την τουρκική γλώσσα!

Προτείνουν μάλιστα στους τηλεθεατές να αντισταθούν:

«Πρέπει να σκεφτούμε ότι και οι Έλληνες θεατές παρόλο που έχουν δίκιο, αν τους παίζουν εκατό τουρκικά δεν ξέρουν τι να δουν, αλλά θα μπορούσαν να κάνουν μια μικρή αντίσταση, μη βλέποντάς τα. Αν κάνουν χαμηλές θεαματικότητες, δε θα υπήρχαν τα τουρκικά σήριαλ», είπε ο Ι. Μιχαηλίδης.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top