Τραυματίστηκε ελαφρά η Έλενα Παπαβασιλείου

Τι δηλώνουν Κελεκίδου, Παπαδημητρίου για την έναρξη του «Dancing»;

Τραυματίστηκε ελαφρά η Έλενα Παπαβασιλείου

​Η «Μεσημεριανή Μελέτη» τρύπωσε στις πρόβες του «Dancing with the stars» και «τσάκωσε» τις Παπαβασιλείου, Κελεκίδου, Παπαδημητρίου πριν αρχίσουν τον χορό!

Η Έλενα Παπαβασιλείου για τον τραυματισμό της δήλωσε πως «είμαι καλά. Συμβαίνουν και ατυχηματάκια. Μου πέρασαν μια ταινία για να κρατάει το πόδι μου σε σωσ��ή θέση».

Κατά τα άλλα δηλώνει πως «είμαι χαρούμενη. Μόνο με τρομάζει μην πάθουμε σοκ από το άγχος και ξεχάσουμε τα πάντα».

Η Έλενα κουβαλάει μαζί της και τα φαγητά της, ενώ λέει πως «έχω όλα τα φαγητά της ημέρας μαζί μου. Μου τα φτιάχνει η μαμά σε μια τεράστια σακούλα. Δεν το κάνω τόσο για διατροφή, όσο για ενέργεια. Νηστικό αρκούδι δε χορεύει».

Η Κέλλυ Κελεκίδου δήλωσε πως «είμαστε εδώ για να διασκεδάσουμε και να περάσουμε όμορφα. Από εκεί και έπειτα ο Θεός βοηθός».

Ο άντρας της δεν θα βρίσκεται στο κοινό, καθώς όπως υποστηρίζει πως «δε θα είναι ο Νίκος απ’ ότι έχουμε συζητήσει. Το live θέλω να το δει από το σπίτι και να με κρίνει όπως ένας τηλεθεατής»!

Τέλος, η Ντορέττα Παπαδημήτριου τόνισε πως «πιστεύω να γίνει κανονικά αυτή την Κυριακή και να ξεκινήσουμε. Θα παρουσιάσουμε στον κόσμο πολύ ενδιαφέροντα πράγματα. Το ρούχο είναι εντυπωσιακό. Σήμερα θα το φορέσω πρώτη φορά για να κάνω πρόβα. Οπότε, θα δούμε πόσο βολικό είναι».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top