Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες από το νέο «Αμάρτημα Της Μητρός Μου»

Την Παρασκευή επιστρέφει η σειρά του ΑΝΤ1

Δείτε τις πρώτες φωτογραφίες από το νέο «Αμάρτημα Της Μητρός Μου»

Πρεμιέρα κάνει την Παρασκευή, για δεύτερη σεζόν, το «Αμάρτημα Της Μητρός Μου» και το star.gr σου παρουσιάζει τις πρώτες φωτογραφίες αλλά και όσα θα γίνουν στο επεισόδιο!

Στέφανος και Κάτια, Απόστολος και Έλενα, επιστρέφουν στις οθόνες μας, με guest την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και τον Μάνο Πίντζη.

Τι θα γίνει στο πρώτο επεισόδιο της χρονιάς

Η Έλενα πηγαίνει απροειδοποίητα στο κομμωτήριο, όπου βλέπει τον Στέφανο να επιμε��είται τα μαλλιά της Αντιγόνης και, για να σώσει την κατάσταση, της εκμυστηρεύεται πως ο Στέφανος διατηρεί κρυφή ερωτική σχέση με τη Ματούλα! Η Έλενα το πιστεύει και υπόσχεται στη μητέρα της να μην αποκαλύψει τίποτα στον Απόστολο.

Το επόμενο βράδυ, ο Απόστολος και η Τζένη λείπουν από το σπίτι, οπότε ο Στέφανος προσκαλεί την Κάτια. Η ρομαντική βραδιά καταστρέφεται, αφού ο Απόστολος επιστρέφει σπίτι μαζί με την Έλενα και ο δημοσιογράφος Τάσος Ζαρόκωστας, που καραδοκεί, μπαίνει στη βίλα!

Όλοι μαζί ανεβαίνουν στο δωμάτιο του Στέφανου και το τι θα ανακαλύψουν εκεί... θα το δούμε στο πρώτο επεισόδιο της χρονιάς, την Παρασκευή, στις 23:00.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top