Νικολούλη: «η περιπέτεια του Alter άφησε εκατοντάδες θύματα»

Τι δήλωσε για την πρεμιέρα της και πώς είναι το νέο της στούντιο

Νικολούλη: «η περιπέτεια του Alter άφησε εκατοντάδες θύματα»

Κάνοντας αναφορά στο κλείσιμο του Alter και τις δυσκολίες που προέκυψαν, μίλησε για την αποψινή της πρεμιέρα η Αγγελική Νικολούλη, αποκαλύπτοντας παράλληλα ένα τμήμα από το νέο της στούντιο.

«Αυτό που έζησα τον τελευταίο ενάμισι χρόνο της ταλαιπωρίας και των έντονων προβλημάτων, που μας απομάκρυναν από την τηλεοπτική παρέα μας, δεν περιγράφεται με λόγια. Μας δείχνατε την υποστήριξη και τη συντροφικότητα με κάθε τρόπο. Μας δίνατε δύναμη να συνεχίσουμε», έγραψε η παρουσιάστρια στο Ίντερνετ, με αφορμή την αποψινή της πρεμιέρα.

Τονίζοντας ότι πολλοί είναι οι δημοσιογράφοι που έμειναν χωρίς δουλειά και ζουν με το βοήθημα της Ένωσης, η Αγγελική Νικολούλη συνέχισε: «ακούω φίλους και συναδέλφους να λένε ότι η περιπέτεια του Alter μας βγήκε τελικά σε καλό. Δε σκέφτομαι το ίδιο. Αυτή η πρόσκρουση και ανατροπή, άφησε πίσω της εκατοντάδες θύματα. Οικογένειες που υποφέρουν».

Στο μεταξύ, σε live σύνδεση με το κεντρικό δελτίο του Alpha, η παρουσιάστρια αποκάλυψε τμήμα του νέου της στούντιο, αλλά και ότι η πρώτη υπόθεση του «Τούνελ» είναι ένα θρίλερ για γερά νεύρα, στην περιοχή της Αττικής, αλλά και την ιστορία μίας μητέρας.

Δείτε την Αγγελική Νικολούλη να μιλά για την πρώτη της εκπομπή

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top