Θέμα στο… Reuters το «κομμένο» gay φιλί της ΝΕΤ!

Tι αναφέρει για την πρεμιέρα του «Downton Abbey» στην Ελλάδα;

Θέμα στο… Reuters το «κομμένο» gay φιλί της ΝΕΤ!

Μέχρι το… Reuters έφτασε η απόφαση της ΝΕΤ να κόψει το φιλί μεταξύ ενός ευγενή και ενός υπηρέτη στο πρώτο επεισόδιο του «Downton Abbey», όπως έχει ήδη γράψει το star.gr!

«Η κρατική τηλεόραση δέχθηκε πυρά από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης και τους κριτικούς για το κόψιμο του gay φιλιού στην πρεμιέρα της δημοφιλούς βρετανικής σειράς “Downton Abbey”», γράφει μεταξύ άλλων το ειδησεογραφικό πρακτορείο, επισημαίνοντας πως πολλοί τηλεθεατές αντέδρασαν έντονα μέσω των social media.

untitled.jpg

Το Reuters επισημαίνει πως η απόφαση της κρατικής TV αποδίδεται στους κανόνες που ισχύουν στην Ελλάδα και φιλοξενεί δηλώσεις του γενικού διευθυντή της ΕΡΤ, Κώστα Σπυρόπουλου και του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, Δημήτρη Παπαδημούλη.

«Στην Ελλάδα παρατηρείται έξαρση του ακροδεξιού εξτρεμισμού, από τις εκλογές του Ιουνίου, οπότε και μπήκε για πρώτη φορά στο κοινοβούλιο το κόμμα της Χρυσής Αυγής», επισημαίνει το δημοσίευμα και αναφέρει τα πλάνα με ναζιστικούς χαιρετισμούς που κατά καιρούς έχει δείξει η ελληνική τηλεόραση.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top