Ποιο περιοδικό κλείνει τα… 40 συντροφιά με τέσσερις καλλονές;

Τέσσερα ξεχωριστά εξώφυλλα, ένα για κάθε δεκαετία της ζωής του

Ποιο περιοδικό κλείνει τα… 40 συντροφιά με τέσσερις καλλονές;

Τα 40 του χρόνια κλείνει το περιοδικό W που οι φωτογραφίσεις του και τα editorials του έχουν αφήσει εποχή. Οι υπεύθυνοι λοιπόν του περιοδικού αποφάσισαν να επιστρατεύσουν τέσσερις κυρίες για να πρωταγωνιστήσουν σε τέσσερα ξεχωριστά εξώφυλλα, ένα για κάθε δεκαετία.

Scarlett Johansson, Keira Knightley, Mia Wasikowska και Rooney Mara είναι οι τέσσερις κυρίες που ποζάρουν για το περιοδικό και αποκαλύπτουν πράγματα που τους άρεσαν ή όχι από τι δεκαετία που αντιπροσωπεύουν.

w2.jpg


Η Scarlett Johansson λοιπόν, με πολύ ροκ διάθεση, αντιπροσωπεύει τη δεκαετία του ’90, λέγοντας ότι το αγαπημένο της πρόσωπο από αυτή τη δεκαετία ήταν ο Chris Farley, από το Saturday Night Live, το οποίο παρακολουθούσε φανατικά.

w1.jpg

Η Keira Knightley πάλι αντιπροσωπεύει τα 2000s, λέγοντας ότι σιχαινόταν τα skinny jeans και τις μικροσκοπικές φούστες γιατί δεν ήθελε να φαίνονται τα αδύνατα πόδια της!

w3.jpg


Τα 80s αντιπροσωπεύει η Mia Wasikowska, λέγοντας ότι η προσωπικ��τητα που σημάδεψε αυτή τη δεκαετία είναι η Madonna, ενώ η Rooney Mara, αντιπροσωπεύει τα ‘70s, τονίζοντας ότι η αγαπημένη της ταινία από εκείνη την εποχή είναι το «Paper Moon».

w4.jpg


Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top