«Άστεγη» τηλεοπτικά η Λίτσα Πατέρα μετά από 20 χρόνια

Η πίκρα της γνωστής αστρολόγου για τις εξελίξεις στον ΑΝΤ1

«Άστεγη» τηλεοπτικά η Λίτσα Πατέρα μετά από 20 χρόνια

Για πρώτη φορά μετά από 20 χρόνια συνεχούς παρουσίας στην τηλεόραση, η Λίτσα Πατέρα μένει φέτος… εκτός. Οι εξελίξεις στον ΑΝΤ1 την παρέσυραν και έτσι από φέτος ζώδια γιοκ στο κανάλι του Αμαρουσίου.

Η ίδια, μιλώντας στο FTHIS TV δε θέλησε να σχολιάσει ανοιχτ�� τις αποφάσεις του καναλιού, αλλά η πίκρα της φαινόταν ξεκάθαρα.

«Έχω εμπειρίες ατέλειωτες, αναμνήσεις όμορφες και άσχημες, περισσότερες όμορφες. Αυτό που θέλω να επισημάνω είναι το πόσο αγάπη είχαμε και πόσο δέσιμο. Ακούγεται ίσως σαν να γίνεται πάντοτε, αλλά δεν είναι έτσι», είπε η αστρολόγος.

Μπορεί πέρσι το ημίωρο της Λίτσας Πατέρα στην πρωινή εκπομπή να έκανε πολύ καλά νούμερα, όμως και η ίδια εξεπλάγη όταν της ανακοινώθηκε ότι τουλάχιστον μέχρι τον Φεβρουάριο θα είναι εκτός τηλεόρασης.

«Ήμασταν τόσο δεμένη ομάδα που πραγματικά πιστεύω ότι μέσα από αυτή την αγάπη βγήκε ότι καλό μπορεί να βγήκε όλα αυτά τα χρόνια. Είναι πολύ συγκινητικό, είναι μια ζωή», είπε συγκινημένη.

Πάντως η ίδια παραδέχθηκε ότι δεν τα πήγαινε καλά με όλους τους παρουσιαστές της πρωινής εκπομπής του ΑΝΤ1, αφού όπως είπε οι παρουσιαστές έχουν πολύ δουλειά και δεν της ήταν εύκολο να δεθεί μαζί τους.

Η Λίτσα Πατέρα κοιτά πλέον με αισιοδοξία το μέλλον της και τονίζει ότι θα της ανοίξει ένας νέος δρόμος. Κάτι παραπάνω θα ξέρει κι εκείνη που είναι μάστερ στα… άστρα.

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top