Αποκλειστικό: Το «Dancing with the stars» πήρε το πράσινο φως

Ενδέχεται να μην πληρώνονται οι συμμετέχοντες!

Αποκλειστικό: Το «Dancing with the stars» πήρε το πράσινο φως
To «Dancing with the stars» σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του STAR, έχει πάρει το πράσινο φως για τον Νοέμβριο. Πριν από μια εβδομάδα μάλιστα έγινε και συνάντηση ανάμεσα σε εκείνους που θα συμμετέχουν στο show.

Ο σχεδιασμός θέλει ��ις πρόβες να ξεκινούν στις αρχές Οκτωβρίου... Θα βγει στον αέρα με πολύ μειωμένο μπάτζετ. Εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο να μην πληρώνονται ακόμη και εκείνοι που θα συμμετέχουν...

Ο ηθοποιός Κώστας Κρομύδας, που ήταν στη λίστα με τα ονόματα των χορευτών, υποστηρίζει πως «το Dancing απαιτεί χρόνο απ’ ότι ξέρω. Αυτή ήταν η ενημέρωση που είχα πέρυσι. Πρέπει να κάνεις πρόβες, να πηγαίνεις κάποιες ώρες εκεί.Χρόνος, χρήμα, είναι πολλά και θέλουν συζήτηση όλα αυτά.Δεν είναι εύκολο.Είναι δύσκολες εποχές για όλους..Χωρίς χρήματα σημαίνει ότι πρέπει να βάζεις και από την τσέπη σου για να πηγαίνεις. Δεν είναι δίπλα στο σπίτι μου τα γυρίσματα. Είναι κάπου μακριά. Εκεί θέλει συζήτηση να δούμε τι μπορεί να γίνει. Σε ότι μου είπανε είπα "οκ". Δεν μπήκα στη διαδικασία, παρόλο που θα ήθελα να είναι καλύτερες οι συνθήκες, αλλά ξέρω τι συμβαίνει».

Τα ίδια είπε και η Μαριάντα Πιερίδη, η οποία τόνισε πως «ξέρω με σιγουριά ότι είναι λιγότερα τα χρήματα από ότι άλλες χρονιές γιατί είχα ξαναμιλήσει και πιο παλιά για το Dancing, οπότε στο λέω είναι πολύ λιγότερα».

Τα ζευγάρια είχαν χρόνο να ετοιμαστούν, άρα μένει να δουμε το show στον αέρα..
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top