Η Κατερίνα Καραβάτου μιλάει για την βάπτιση της κόρης της

Ξαφνιάστηκαν οι νονοί όταν πέταξε την μικρή πάνω τους ο παπάς!!

Η Κατερίνα Καραβάτου μιλάει για την βάπτιση της κόρης της

​Η Κατερίνα Καραβάτου ευχήθηκε «καλή επιτυχία και καλή αρχή» στην Τατιάνα Στεφανίου και μίλησε για το συγκινητικό μυστήριο της βάπ��ισης της κόρης της!

«Την βαπτίσαμε Αέλια που σημαίνει θύελλα που φέρνει το φως της ημέρας. Είναι δηλαδή μια ηλιαχτίδα στη ζωή μας», είπε η Κατερίνα.

Και πρόσθεσε πως «το μυστήριο ήταν συγκινητικό από την πρώτη στιγμή. Δεν είχαμε καθόλου άγχος. Το παιδάκι ήταν ηρεμότατο, ήσυχο χαμογελαστό. Ήταν σαν να κάνει μπάνιο στο σπίτι μας»..

Ακόμα,περιέγραψε το στιγμιότυπο όπου «ο πατέρας Δημήτριος βουτάει το παιδάκι μέσα και μετά το πετάει για να το αφήσει πάνω στους νονούς. Οι νονοί σοκαρίστηκαν, ο Κρατερός έμεινε εμβρόντητος, εγώ όμως το περίμενα! Ευτυχώς είχαν αντανακλαστικά και οι τέσσερις νονοί».

Η Αέλια γιόρτασε και τα πρώτα της γενέθλια στην κολυμπήθρα. Η μαμά της υποστηρίζει πως «κάποια στιγμή κοιμήθηκε πάνω στον Κρατερό και μόλις άκουσε το “να ζήσεις Αέλια” άνοιξε τα μάτια της και χαμογέλασε. Είμαστε χαρούμενοι και οι δυο μας γιατί το ευχαριστήθηκε και ήταν ήρεμη»!

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top