Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Έχω ρίξει πολύ το κασέ μου»

«Δεν παραδίδω εύκολα τα όπλα»

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Έχω ρίξει πολύ το κασέ μου»
Για την «Κλινική Περίπτωση» και αν αυτή θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν μίλησε η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.

«Μαθαίνω ότι η σειρά πήρε το πράσινο φως, χωρίς όμως ακόμα να ξέρω κάτι συγκεκριμένο. Ξέρω ότι υπάρχει καλή διάθεση για δεύτερο κύκλο και όλοι μας αγαπήσαμε πολύ τη σειρά… αλλά μέχρι εκεί. Άλλωστε πάμε για Ιανουάριο. Τα γυρίσματα θα ξεκινήσουν τον Οκτώβριο και για δώδεκα μόνο επεισόδια, όχι δεκαοχτώ όπως πέρσι», είπε η ηθοποιός.

Παραδέχθηκε μάλιστα ότι έχει ρίξει πάρα πολύ το κασέ της, χωρίς να αποκλείει ότι θα το μειώσει ακόμα παραπάνω για το νέο κύκλο της σειράς.

«Δεν έχω συζητήσει ακόμα για χρήματα. Έριξα το κασέ μου ένα 25% για τον πρώτο κύκλο της «Κλινικής» και ακούω ότι θα ζητηθεί κι άλλη γερή περικοπή. Έχει αγριέψει το σκηνικό πάρα πολύ και πρέπει κανείς να βάζει νερό στο κρασί του, αλλά μέχρι ενός σημείου τα… ψαλιδίσματα», είπε.

Όσο για τους συναδέλφους της που είναι ακόμα απλήρωτοι, η Άννα Μαρία δε μασάει τα λόγια της:

«Είναι τραγικό αυτό! Δεν μπορείς να αφήνεις απλήρωτο κάποιον που σου παράγει – προσφέρει δουλειά και να του χρωστάς για μήνες, ακόμα και για χρόνο. Πώς θα ζήσει;», αναρωτιέται.

Πάντως παρά τις δυσκολίες εκείνη δεν σκέφτηκε ούτε μια στιγμή να παρατήσει την υποκριτική που τόσο αγαπάει.

«Δεν είμαι από αυτούς που παραδίδουν εύκολα τα όπλα! Στα χρόνια που είμαι στη δουλειά, και δεν είναι λίγα, ήρθα αρκετές καταιγίδες. Αυτή είναι η πιο μεγάλη, αλλά δε θα σηκώσω τα χέρια ψηλά. Θέλω να ελπίζω ότι θα έρθει η ώρα που θα φτιάξει το όλο σκηνικό, το ελπίζω», είπε.
Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top