Χ. Πολίτη: «Παλιατζούρικες οι φωτογραφίες που δείχνουν χοντρή τη Σ. Χρηστίδου»

Χαμός στο internet από τις αρετουσάριστες φωτογραφίες της παρουσιάστριας

Χ. Πολίτη: «Παλιατζούρικες οι φωτογραφίες που δείχνουν χοντρή τη Σ. Χρηστίδου»

Η Χριστίνα Πολίτη, ως άλλος Νταρτανιάν έσπευσε να υπερασπιστεί τη φίλη και συνεργάτιδά της, Σίσσυ Χρηστίδου από τις ορδές των ανθρωποφάγων, που έπεσαν να το φάνε το κορίτσι γιατί σαν φυσιολογική γυναίκα έχει και τα πιασιματάκια της και την κυτταρίτιδά της.

«Αφού θαύμασα το OK , σήμερα σέρφαρα στο internet και είδα κάτι επιμελώς αρετουσάριστες φωτογραφίες της Σίσσυς Χρηστίδου με μαγιώ – διόλου κολακευτικές αλλά εντελώς νορμάλ για εμάς τις γυναίκες», έγραψε στο προσωπικό της blog η κοσμικογράφος για να αρχίσει τις βολές κατά των κακόβουλων δημοσιευμάτων.

«Καταρχήν… οι φωτογραφίες αυτές είναι παλιατζούρες τραβηγμένες σε κάτι πισίνες παλιά – μόλις είχε γεννήσει σχεδόν. Κατά δεύτερον το κορίτσι αυτό το είχα εγώ πλάι μου on the beach πριν λίγες ημέρες στη Φούρκα και ουδεμία σχέση έχει με το κορίτσι των παλιατζούρικων φωτογραφιών. Κατά τρίτον.. έχω κουραστεί να ακούω “έχασε – δεν έχασε τα κιλά εγκυμοσύνης”… Ότι γουστάρουμε θα κάνουμε μετά τη γέννα. Το τελευταίο πράγμα που πρέπει να νοιάζει μία υγιή γυναίκα που μόλις έζησε αυτή την αριστουργηματική στιγμή της ζωής της είναι το μπικίνι. Αυτά τα κάνουν κάτι υστερικές. Ι hate the look Sexy Λεχώνα! Άντε γιατί βαρέθηκα με τα κιλά της εγκυμοσύνης και τις κορμάρες», έγραψε έξαλλη.

Μάλιστα για να αποδείξει και τα λεγόμενά της, ανέβασε και μια φωτογραφία της Σίσσυ με το μπικινάκι της από την παραπάνω εξόρμηση στην παραλία.

sissy.jpg

Έτσι δηλαδή για να μπαίνουν τα πράγματα στη θέση τους…

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top