Ν.Μουτσινάς: «Κλείνω δυο χρόνια ψυχοθεραπείας»

«Θέλω και πρέπει να δουλέψω πολύ τη σχέση μου με τον πατέρα μου»

Ν.Μουτσινάς: «Κλείνω δυο χρόνια ψυχοθεραπείας»

Ο Νίκος Μουτσινάς σε συνέντευξη που παραχώρησε μ��λησε για το ξεκίνημα της καριέρας του, την πολυαγαπημένη του μητέρα και τους παππούδες του, τις δουλειές του στην τηλεόραση και το θέατρο.

«Πάντα στην αρχή κάνεις ένα πρόγραμμα. Σκεφτόμουνα ότι θα Πάω στην Αθήνα, θα κάνω δραματική σχολή και θα κάνω ένα σίριαλ για να μου εμπιστευτούν έναν μεγάλο ρόλο. Πήγαινα σε πολλές ακροάσεις, ώσπου πήγα σε μια φίλη μου που δούλευε στον Alpha και ήταν υπεύθυνη η Ζήνα Κουτσελίνη. Μου είπε να περάσω από ακρόαση γιατί έψαχναν άτομα. Σε όποιον ερχόταν έλεγα την ιδιότητα μου, ότι είμαι ηθοποιός», υποστήριξε ο Νίκος Μουτσινάς.

Στο καινούργιο του έργο στο θέατρο, έχει έναν ρόλο, αυτόν της μάνας. Ο Μουτσινάς είπε πως «στον ρόλο που έχω της μάνας ήθελε να παίξει η μαμά μου». Μόλις όμως είδε την πολυαγαπημένη του μητέρα να κάνει δήλωση στην κάμερα δεν χάρηκε ιδιαίτερα.

Η Φρόσω Μουτσινά μίλησε για τους ρόλους του γιου της στο θέατρο και την τηλεόραση λέγοντας πως «ότι και να κάνει τον προτιμώ, αρκεί να κάνει κάτι που το αγαπάει και το θέλει. Γελάω με ότι κάνει. Μου αρέσει όπως το λέει, οι ατάκες του, η χρυσή τηλεόραση και αυτό με τα τραγούδια που θέλει να παίρνει τα μπόνους. Το χιούμορ και το ταλέντο του τα έχει πάρει από τον παππού του».

Ο παρουσιαστής απάντησε λέγοντας «πολύ καλή. Μπράβο Φρόσω. Της έχω πει μη μιλάς στις κάμερες. Δεν είναι η δουλειά της να μιλάει στις κάμερες. Καμία φορά μπορεί να πει κάτι το οποίο να παρεξηγηθεί».

Ο Μουτσινάς κάνει εδώ και καιρό ψυχοθεραπεία, ενώ δηλώνει ότι «κλείνω δ��ο χρόνια ψυχοθεραπείας. Πρώτη φορά ξεκίνησα στον «όμορφο κόσμο» με τον Γρηγόρη. Όταν έφυγαν οι παππούδες μου τόσο άσχημα, έριξα το βάρος στη μαμά μου για να τα καταφέρει και κατάλαβα ότι τελείωσα. Ήμουν σε ένα μαύρο δωμάτιο. Χάθηκε όλη η καθημερινότητα μου. Αυτή ήταν η αφορμή να κάνω ψυχοθεραπεία».

Και πρόσθεσε πως «χρειάζεσαι και τους δυο γονείς. Αν δεν είναι έτσι πρέπει να βρεις 5-6 γέφυρες. Ο παππούς έκανε προσπάθεια και αναπλήρωσε τεράστιο κενό όταν έφυγε ο πατέρας μου. Θέλω και πρέπει να δουλέψω πολύ τη σχέση μου με τον πατέρα μου. Όταν έφυγαν οι παππούδες νομίζω ότι έχασα τους γονείς μου».

Τέλος, για τη δουλειά του υποστήριξε πως «στη δουλειά είμαι απαιτητικός. Δε θέλω κανείς να μιλήσει για ξεπέτα, για αρπαχτή, το ίδιο κ��ι στην εκπομπή. Είναι αμαρτία από τον Θεό να βλέπει σαβούρα ο άλλος».

Διαβάστε όλα τα lifestyle νεα, για Celebrities και Media.
Follow us:

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Back to Top